Przetargi.pl
Usługa hotelarsko-restauracyjna

Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku ogłasza przetarg

  • Adres: 80-824 Gdańsk, ul. Podwale Przedmiejskie 30
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3009340, 3009351 , fax. 0-58 3009343
  • Data zamieszczenia: 2010-10-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
    ul. Podwale Przedmiejskie 30 30
    80-824 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3009340, 3009351, fax. 0-58 3009343
    REGON: 19203519100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup.gdansk.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa hotelarsko-restauracyjna
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego jest usługa hotelarsko-restauracyjna w związku z organizacją seminarium pt.: Poprawa jakości wdrażania projektów innowacyjnych i współpracy ponadnarodowej w PO KL 2007-2013 poprzez wykorzystanie doświadczeń uzyskanych przy realizacji projektów w ramach PIW EQUAL 2004-2006 w terminie 18-19 listopada 2010 r. w zakresie zakwaterowania, wyżywienia i wynajmu sali szkoleniowej. Niezbędne uwarunkowania dotyczące obiektu hotelowego: -Zamówienie realizowane w jednym miejscu, -Obiekt stanowiący odrębny budynek lub zespół budynków, -Położenie na terenie miasta Torunia w odległości w linii prostej od siedziby Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Toruniu 1,5 km -Standard hotelu nie mniejszy niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów. Hotel musi być zarejestrowany w Ewidencji Obiektów Hotelarskich. 1.Zapewnienie uczestnikom seminarium zakwaterowania a) dwa noclegi w terminie 17-19.11.2010 r - od środy do piątku dla nie więcej niż 26 osób, b) w pokojach dwuosobowych lub jednoosobowych, o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów. Hotel musi być zarejestrowany w Ewidencji Obiektów Hotelarskich. c) śniadanie wliczone w cenę d)cena pokoju dwuosobowego z dwoma łóżkami jednoosobowymi do ceny 370,00 zł brutto 2.Zapewnienie wyżywienia dla maksymalnie 36 osób a) 18.11.2010 r. -całodzienny serwis kawowy (uzupełniany na bieżąco bez ograniczeń dla uczestnika) - kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, ciastka deserowe, -obiad w formie ciepłego bufetu szwedzkiego składającego się z kilkunastu potraw, z których można ułożyć pełny posiłek z uwzględnieniem własnych upodobań kulinarnych i dietetycznych - propozycja menu wykonawcy zawierająca dania jarskie i mięsne, deser, woda mineralna gazowana i niegazowana, sok, -kolacja w formie bufetu szwedzkiego składającego się z kilkunastu potraw, z których można ułożyć pełny posiłek z uwzględnieniem własnych upodobań kulinarnych i dietetycznych - ciepły i zimny bufet - propozycja menu wykonawcy, woda mineralna, sok. b) 19.11.2010 r. -całodzienny serwis kawowy (uzupełniany na bieżąco bez ograniczeń dla uczestnika) - kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, ciastka deserowe, -obiad w formie ciepłego bufetu szwedzkiego składającego się z kilkunastu potraw, z których można ułożyć pełny posiłek z uwzględnieniem własnych upodobań kulinarnych i dietetycznych - propozycja menu wykonawcy zawierająca dania jarskie i mięsne, deser, woda mineralna gazowana i niegazowana, sok, 3.Zapewnienie sali konferencyjnej a)sala o minimalnej powierzchni 60 m? dla nie więcej niż 36 osób, b)sala udostępniona Zamawiającemu w dniu 18.11.2010 r. od godz. 10:00 do godz. 18:00 oraz w dniu 19.11.2010 od godz. 09:00 do godz. 13:00 c)wyposażenie sali w sprzęt multimedialny, flipchart z kartkami i mazakami, rzutnik multimedialny, ekran.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 702200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wup.gdansk.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach