Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku ogłasza przetarg
- Adres: 80-824 Gdańsk, ul. Podwale Przedmiejskie 30
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 3009340, 3009351 , fax. 0-58 3009343
- Data zamieszczenia: 2010-10-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
ul. Podwale Przedmiejskie 30 30
80-824 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 058 3009340, 3009351, fax. 0-58 3009343
REGON: 19203519100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup.gdansk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa hotelarsko-restauracyjna - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego jest usługa hotelarsko-restauracyjna w związku z organizacją seminarium pt.: Poprawa jakości wdrażania projektów innowacyjnych i współpracy ponadnarodowej w PO KL 2007-2013 poprzez wykorzystanie doświadczeń uzyskanych przy realizacji projektów w ramach PIW EQUAL 2004-2006 w terminie 18-19 listopada 2010 r. w zakresie zakwaterowania, wyżywienia i wynajmu sali szkoleniowej. Niezbędne uwarunkowania dotyczące obiektu hotelowego: -Zamówienie realizowane w jednym miejscu, -Obiekt stanowiący odrębny budynek lub zespół budynków, -Położenie na terenie miasta Torunia w odległości w linii prostej od siedziby Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Toruniu 1,5 km -Standard hotelu nie mniejszy niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów. Hotel musi być zarejestrowany w Ewidencji Obiektów Hotelarskich. 1.Zapewnienie uczestnikom seminarium zakwaterowania a) dwa noclegi w terminie 17-19.11.2010 r - od środy do piątku dla nie więcej niż 26 osób, b) w pokojach dwuosobowych lub jednoosobowych, o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów. Hotel musi być zarejestrowany w Ewidencji Obiektów Hotelarskich. c) śniadanie wliczone w cenę d)cena pokoju dwuosobowego z dwoma łóżkami jednoosobowymi do ceny 370,00 zł brutto 2.Zapewnienie wyżywienia dla maksymalnie 36 osób a) 18.11.2010 r. -całodzienny serwis kawowy (uzupełniany na bieżąco bez ograniczeń dla uczestnika) - kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, ciastka deserowe, -obiad w formie ciepłego bufetu szwedzkiego składającego się z kilkunastu potraw, z których można ułożyć pełny posiłek z uwzględnieniem własnych upodobań kulinarnych i dietetycznych - propozycja menu wykonawcy zawierająca dania jarskie i mięsne, deser, woda mineralna gazowana i niegazowana, sok, -kolacja w formie bufetu szwedzkiego składającego się z kilkunastu potraw, z których można ułożyć pełny posiłek z uwzględnieniem własnych upodobań kulinarnych i dietetycznych - ciepły i zimny bufet - propozycja menu wykonawcy, woda mineralna, sok. b) 19.11.2010 r. -całodzienny serwis kawowy (uzupełniany na bieżąco bez ograniczeń dla uczestnika) - kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, ciastka deserowe, -obiad w formie ciepłego bufetu szwedzkiego składającego się z kilkunastu potraw, z których można ułożyć pełny posiłek z uwzględnieniem własnych upodobań kulinarnych i dietetycznych - propozycja menu wykonawcy zawierająca dania jarskie i mięsne, deser, woda mineralna gazowana i niegazowana, sok, 3.Zapewnienie sali konferencyjnej a)sala o minimalnej powierzchni 60 m? dla nie więcej niż 36 osób, b)sala udostępniona Zamawiającemu w dniu 18.11.2010 r. od godz. 10:00 do godz. 18:00 oraz w dniu 19.11.2010 od godz. 09:00 do godz. 13:00 c)wyposażenie sali w sprzęt multimedialny, flipchart z kartkami i mazakami, rzutnik multimedialny, ekran. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 702200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wup.gdansk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- świadczenie wynajmu sal konferencyjnych i powierzchni reklamowych oraz usług gastronomicznych związanych z organizacją międzynarodowej konferencji
Dodano: 2015-01-23 - Świadczenie usług cateringowych oraz wynajmu sal w ramach projektu innowacyjnego pn. Droga do samodzielności współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet VII Promocja integracji społecznej, Działanie 7.2 Przeciwdziałanie wykluczeniu i wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 7.2.2 Wsparcie ekonomii społecznej)
Dodano: 2012-09-13 - Świadczenie usług cateringowych oraz wynajmu sal (w częściach 2 i 3) w ramach projektu innowacyjnego pn. Droga do samodzielności współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet VII Promocja integracji społecznej, Działanie 7.2 Przeciwdziałanie wykluczeniu i wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 7.2.2 Wsparcie ekonomii społecznej)
Dodano: 2012-07-20 - Usługi hotelarsko-restauracyjne
Dodano: 2010-10-08 - Usługi hotelarsko-restauracyjne
Dodano: 2010-10-08 - Wynajem świątecznej dekoracji w postaci stożka choinkowego z iluminacją wraz z montażem
Dodano: 2009-11-18 - Wynajem placu składowego wraz z usługą składowania elementów mostu składanego DMS-65 o łącznym ciężarze ok. 300 ton
Dodano: 2009-06-02 - Wynajem placu składowego wraz z usługą składowania elementów mostu składanego DMS-65 o łącznym ciężarze ok. 300 ton
Dodano: 2009-05-13