Przetargi.pl
Usługa hotelarska i restauracyjna dla uczestników konferencji Stabilność finansowa i gospodarcza w warunkach krajowych i Unii Europejskiej

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 61-875 Poznań, al. Niepodległości 10
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8569000, 8569500 , fax. 061 8543988
  • Data zamieszczenia: 2014-08-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
    al. Niepodległości 10 10
    61-875 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8569000, 8569500, fax. 061 8543988
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ae.poznan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa hotelarska i restauracyjna dla uczestników konferencji Stabilność finansowa i gospodarcza w warunkach krajowych i Unii Europejskiej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi hotelarskiej i restauracyjnej dla 40 uczestników konferencji Stabilność finansowa i gospodarcza w warunkach krajowych i Unii Europejskiej. Miejsce konferencji ma znajdować się w hotelu na terenie Poznania, blisko usytuowanym od dworca (do 2 km). Hotel musi posiadać sali konferencyjnej na 40 osób wraz z wyposażeniem, tj. rzutnikiem multimedialnym, ekranem, nagłośnieniem, obsługą techniczną, klimatyzacją oraz wi-fi. Wykonawca ma zagwarantować: 1. Rezerwację pokoi hotelowych dla uczestników konferencji w dniach 25 i 26 września 2014 roku: - 10 pokoi dwuosobowych, - 20 pokoi jednoosobowych. 2. Możliwość korzystania z sali konferencyjnej dla 40 uczestników konferencji w dniach 25 i 26 września 2014 roku. 3. Przygotowanie serwisu kawowego w przerwie konferencji dla 40 uczestników konferencji w dniach 25 i 26 września 2014 roku. Sewis kawowy: kawa 150 ml /osoba, herbata 150ml/osoba, woda bez limitu, ciasto 150 g /porcja, napoje gorące podane w termosach, woda w dzbankach, ciasto wyporcjowane, cukier, cytryna w plastrach, filiżanki, łyżeczki, serwetki. 4. Przygotowanie lunchu dla 40 uczestników konferencji w dniach 25 i 26 września 2014 roku: 25 września - kapuśniak z kiszonej kapusty, pieczeń wieprzowa, ziemniaki gotowane, kapusta duszona, woda mineralna/napój owocowy (zupa: 200ml/osoba, danie główne: 150 g/osoba) 26 września - bulion z jarzynami, sznycel wieprzowy z pieczarkami, frytki, zestaw surówek, woda mineralna/napój owocowy(zupa: 200ml/osoba, danie główne: 150 g/osoba) 5. Przygotowanie kolacji bankietowej dla 40 uczestników konferencji w dniu 25 września 2014 roku: przystawka: sałatka z marynowanym kurczakiem 140g/osoba zupa: żurek staropolski 200g/osoba, flaki wołowe z tartym parmezanem 200g/osoba danie główne: sandacz po polsku 200g/osoba - wraz z dodatkami 450g/osoba, kaczka po poznańsku pieczona z jabłkami 200g/osoba - wraz z dodatkami 450g/osoba, sznycel cielęcy z cytryną 150g/osoba - wraz z dodatkami 450g/osoba deser: gorąca szarlotka z lodami waniliowymi 150g/osoba, lodowy koszyczek z owocami (cytrusy) 150g/osoba napoje: sok 300 ml /osoba, kawa, herbata, woda /bez limitu, lampka wina musującego na powitanie, lampka wina do kolacji 6.obsługa kelnerska
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200077
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://ue.poznan.pl/pl/wspolpraca,c10/zamowienia-publiczne,c115/ogloszenia,c127/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną