Zespół Szkolno-Przedszkolny w Napachaniu ogłasza przetarg
- Adres: 62-090 Napachanie, ul. Poznańska 26
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 61 8145 274 , fax. 61 8145 274
- Data zamieszczenia: 2014-11-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Napachaniu
ul. Poznańska 26 26
62-090 Napachanie, woj. wielkopolskie
tel. 61 8145 274, fax. 61 8145 274
REGON: 30114650600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Przedszkola w Mrowinie z Oddziałami Zamiejscowymi w Napachaniu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest catering - przygotowanie i dostawa gotowych 3 posiłków: śniadanie, obiad, podwieczorek dla dzieci przedszkolnych w wieku 3-5 lat uczęszczających do Przedszkola w Mrowinie z Oddziałami Zamiejscowymi w Napachaniu w okresie od 02.01.2015 do 31.12.2015 (z wyjątkiem przerw w pracy przedszkola- miesiąc sierpień 2015), co stanowi 11 miesięcy w roku 2015 tj. 233 dni robocze. Szacunkowa ilość osobodni 46.367 Wykonawcę zobowiązuje się do: a) dostarczania odpowiedniej ilości posiłków zgodnej z zapotrzebowaniem złożonym na dany dzień przez upoważnioną osobę w następujący sposób: - zamówienie śniadań do godz. 8.00, dostawa do 8.15 - korekta ilości posiłków do godz. 10.30 - dostawa obiadów i podwieczorków w godz. 11.00- 11.30, Zamawiający dopuszcza zmiany dostawy posiłków w przypadkach związanych z organizacją pracy w przedszkolu ( wyjazdy, spektakle itp.) Zamówienia ilości posiłków przez Zamawiającego dokonywać się będzie w sposób mailowy lub telefoniczny- sms. b) Jadłospis będzie układany przez Wykonawcę na okres 10 dni i przedstawiany Zamawiającemu na 4 dni przed planowanym jadłospisem. Wykonawca jest zobowiązany do działania zgodnie z wymogami Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 17 kwietnia 2007 roku w sprawie pobierania i przechowywania próbek żywności przez zakłady żywienia zbiorowego typu zamkniętego ( Dz. U. Z 2007 r. Nr 80, poz. 545). Zamawiający zastrzega prawo dokonywania kontroli w trakcie przygotowania posiłków w miejscu ich produkcji wskazanym przez Wykonawcę. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium do postępowania przetargowego
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatnosci
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsp-napachanie.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów w Szpitalu Powiatowym w Jarocinie
Dodano: 2016-06-20 - Usługi kateringowe w okresie 2016/2017
Dodano: 2016-05-11 - Usługa cateringowa podczas LOGISTICS Party, Poznań, 18 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-28 - ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ W GOSTYNIU
Dodano: 2016-04-07 - Przygotowanie, dowóz i wydanie gorących posiłków dla osób uprawnionych korzystających ze wsparcia Ośrodka Pomocy Społecznej w formie dożywiania w okresie od 7 stycznia do 22 grudnia 2016r.
Dodano: 2015-12-09 - Przygotowanie, dowóz i wydanie posiłków w Hostelu Socjalnym dla osób bezdomnych uprawnionych do korzystania z pomocy Ośrodka Pomocy Społecznej w okresie od 4 stycznia do 31 grudnia 2016 r.
Dodano: 2015-11-30 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla ILiM
Dodano: 2015-11-26 - Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów w Szpitalu Powiatowym w Jarocinie.
Dodano: 2015-11-26 - Świadczenie usług cateringowych dla szkoły podstawowej, gimnazjum i przedszkola w Mieścisku w 2016 roku
Dodano: 2015-11-23 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Przedszkola w Mrowinie z Oddziałami Zamiejscowymi w Napachaniu
Dodano: 2015-11-18