Przetargi.pl
Świadczenie usługi restauracyjnej oraz usługi wynajmu sali konferencyjnej dla uczestników Seminarium pt. „Kształcenie rolnicze – perspektywy i zagrożenia”

Uniwersytet w Siedlcach ogłasza przetarg

  • Adres: 08-110 Siedlce, Konarskiego 2
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 256431935
  • Data zamieszczenia: 2024-03-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet w Siedlcach
    Konarskiego 2
    08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
    tel. 256431935
    REGON: 000001471
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi restauracyjnej oraz usługi wynajmu sali konferencyjnej dla uczestników Seminarium pt. „Kształcenie rolnicze – perspektywy i zagrożenia”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Świadczenie usługi restauracyjnej oraz usługi wynajmu sali konferencyjnej dla uczestników Seminarium pt. „Kształcenie rolnicze – perspektywy i zagrożenia” odbywającej się w dniu 22.03.2024 dla planowanej ilości 50 osób.1. Wymagania Zamawiającego:1) Ośrodek, w którym odbędzie się Seminarium powinien znajdować się granicach miasta Siedlce (w odległości do 6 km od siedziby Zamawiającego, tj. ul. Konarskiego 2, Siedlce);2) Ośrodek winien być nowoczesny (nie więcej niż 15 lat), posiadać salę konferencyjną o powierzchni co najmniej 400 m2 z wyjściem na taras, która pomieści 50 osób, przystosowany dla osób niepełnosprawnych;3) Sala seminaryjna - konferencyjna winna być wyposażona w stoły i krzesła dla każdego uczestnika seminarium oraz w sprzęt audiowizualny: rzutnik, laptop i ekran, system nagłośnienia;4) Seminarium oraz bufet kawowy, a także serwowany obiad ma być zlokalizowany w jednej sali;5) Ośrodek winien zapewnić bezpłatny parking dla uczestników przyjeżdżających własnymi środkami komunikacji. 2. Usługi restauracyjne dla uczestników seminarium – standard menu: 22.03.2024 (piątek) Obiad zorganizowany dla 50 osób• Obiad: okrągłe, lub prostokątne stoły mieszczące 10-12 osób, białe obrusy, biała, porcelanowa zastawa stołowa, stroiki kwiatowe, obsługa kelnerów do stolików. Menu: zupa, danie drugie mięsne i bezmięsne, zestaw surówek, napoje (woda z cytryną i miętą, sok jabłkowy, pomarańczowy), deser ciasto lub lody; kawa, herbata. • Przerwy kawowe: kawa, herbata, woda: niegazowana, gazowana, soki: jabłkowy, pomarańczowy, ciasto (przynajmniej trzy rodzaje), ciastka kruche, owoce filetowane, przekąski w postaci finger foods.Usługa rozpoczyna się 22 marca 2024 r. około godz. 9.00 przyjazdem uczestników seminarium, a kończy około godziny 17.00 podsumowaniem seminarium.Zamawiający dopuszcza zmianę w menu. Wykonawca usługi może zaproponować inne potrawy. Cena usługi nie może ulec zwiększeniu w wyniku akceptacji propozycji Wykonawcy.Podana liczba osób korzystających z usług gastronomicznych jest liczbą przewidywaną. Zamawiający nie gwarantuje, iż z usług korzystać będzie liczba osób wskazanych w niniejszym dokumencie (możliwość zmiany ilości osób objętych usługą do 30%). Wykonawca zostanie poinformowany o zaistniałej sytuacji na 3 dni przed planowanym seminarium. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach