Uniwersytet Opolski ogłasza przetarg
- Adres: 45-040 Opole, Pl. Kopernika 11A
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 5 415977 , fax. 077 5415930
- Data zamieszczenia: 2013-05-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Opolski
Pl. Kopernika 11A 11A
45-040 Opole, woj. opolskie
tel. 077 5 415977, fax. 077 5415930
REGON: 00000138200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uni.opole.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej, restauracyjnej i hotelarskiej na rzecz jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Opolskiego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usługi cateringowej, restauracyjnej i hotelarskiej na rzecz jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Opolskiego - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia z podziałem na 6 zadań: ZADANIE nr 1 - 1.Przedmiotem zamówienia jest: Usługa na rzecz Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej organizowanej przez Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Opolskiego w dniu 21 czerwca 2013r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera zał. nr 1A do SIWZ. ZADANIE nr 2 - 1.Przedmiotem zamówienia jest: Usługa na rzecz Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej organizowanej przez Katedrę Finansów i Rachunkowości Wydziału Ekonomii w dniu 7 czerwca 2013r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera zał. nr 1B do SIWZ ZADANIE nr 3 - 1.Przedmiotem zamówienia jest: Usługa cateringowa z okazji uroczystości jubileuszu organizowanego przez Instytut Nauk Pedagogicznych w dniu 17 czerwca 2013r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera zał. nr 1C do SIWZ ZADANIE nr 4 - 1. Przedmiotem zamówienia jest: Usługa hotelowa z okazji uroczystości jubileuszu organizowanego przez Instytut Nauk Pedagogicznych w dniu 16/17 czerwca 2013r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera zał. nr 1D do SIWZ ZADANIE nr 5 - 1. Przedmiotem zamówienia jest: Usługa cateringowa w czasie seminarium naukowego organizowanego przez Instytut Politologii w dniu 25 czerwca 2013r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera zał. nr 1E do SIWZ ZADANIE nr 6 - 1. Przedmiotem zamówienia jest: Usługa cateringowa w czasie seminarium naukowego organizowanego przez Wydział Ekonomiczny w dniu 20-22 czerwca 2013r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera zał. nr 1F do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.uni.opole.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zorganizowanie obsługi staży krajowych w przemyśle lub jednostce budżetowej
Dodano: 2015-06-19 - Kompleksowa organizacją konferencji połączona z warsztatami pt.: Rodzicielstwo w różnych etapach rozwoju rodziny
Dodano: 2015-04-21 - Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie dwudniowej Konferencji nt. Zasady żywienia noworodków ze szczególnym uwzględnieniem wykorzystania pokarmu z banku mleka kobiecego, która odbędzie się na Opolszczyźnie w dniach 21-22 marca 2015 r.
Dodano: 2014-12-09 - kompleksowa obsługa hotelowo-gastronomiczno - rekreacyjna uczestników/uczestniczek projektu 18+ nowe szanse i możliwości
Dodano: 2014-03-18 - ZPU 628-629/2013 Świadczenie usługi cateringowej, restauracyjnej i hotelarskiej na rzecz jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Opolskiego
Dodano: 2013-09-18 - Świadczenie usługi cateringowej, restauracyjnej i hotelarskiej na rzecz jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Opolskiego
Dodano: 2013-07-12 - Świadczenie usługi cateringowej, restauracyjnej i hotelarskiej na rzecz jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Opolskiego
Dodano: 2013-06-25 - kompleksowa obsługa hotelowo-gastronomiczno - rekreacyjna uczestników projektu 18+ nowe szanse i możliwości
Dodano: 2013-05-20 - Świadczenie usługi cateringowej, restauracyjnej i hotelarskiej na rzecz jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Opolskiego
Dodano: 2013-04-27 - Kompleksowa techniczna organizacja Międzynarodowej Konferencji Naukowej pt.: Rodzicielstwo w obliczu sytuacji trudnych. Niepełnosprawność - Zaniedbanie - Dezorganizacja.
Dodano: 2013-03-27