Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego ogłasza przetarg
- Adres: 62-800 Kalisz, ul. Handlowa 9
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 62 753 22 47 , fax. 62 753 22 47
- Data zamieszczenia: 2015-03-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego
ul. Handlowa 9 9
62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie
tel. 62 753 22 47, fax. 62 753 22 47 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckuip.kalisz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji w ramach Projektu Bezpośrednie wsparcie rozwoju szkół poprzez wdrożenie zmodernizowanego systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie grodzkim Miasto Kalisz w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług sprzedaży usługi cateringowej w dniu 19 czerwca 2015 roku w Kaliszu w godzinach 10:00 - 13:00. a) Liczba osób: 150. b) Menu: Napoje ciepłe: - kawa z ekspresu ciśnieniowego lub przelewowego - bez ograniczeń, herbata: - (czarna, zielona, owocowa: min. 3 smaki) - bez ograniczeń, mleko/śmietanka do kawy (2% lub 3,2%) - bez ograniczeń, cukier - bez ograniczeń, cytryna świeża, pokrojona w plastry - bez ograniczeń, napoje zimne (woda mineralna gazowana i niegazowana) - co najmniej 0,5l na osobę, butelkowana - małe butelki 0,5l, soki owocowe - 100% min. 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy w dzbankach) - min 100ml na osobę, ciasteczka (min. 4 rodzaje) - co najmniej 100g na osobę (np. kruche w polewie czekoladowej, zbożowe), filetowane owoce (np.: arbuz, winogrono, melon, ananas, kiwi oraz mandarynki, banany) - min 200g na osobę, ciasta (np.: sernik, szarlotka, ciasto czekoladowe, rogaliki drożdżowe nadziewane konfiturą morelową, różaną lub wiśniową), galanteria cukiernicza (mini pączki, mini ptysie, croissanty, babeczki itp.) - min. 150g na osobę Dania na ciepło: Zupa krem (pieczarkowa z groszkiem ptysiowym 1 porcja/osobę) Przekąski: - tartinki (kanapeczki bankietowe z pastami, łososiem, salami, szynką, serem, jajkami i dodatkami warzywnymi (pomidorem, ogórkiem, sałatą, rzodkiewką i oliwkami itp.: 4 sztuki na osobę - cztery rodzaje do wyboru, minimum trzyskładnikowe), - mini wrapy - minimum 2 sztuki na osobę - cztery rodzaje do wyboru, minimum trzyskładnikowe z grillowanym kurczakiem, łososiem, camembertem, fetą i dodatkami warzywnymi), - mini szaszłyczki - 1 sztuka na osobę, z kurczakiem i warzywami (papryka, cebula, cukinia), - sałatki - 100g na osobę - minimum 3 rodzaje do wyboru (grecka, gyros, brokułowa, mix sałat z dodatkami, itp.) - koreczki - 50g na osobę - (wędlina, sery, oliwki, pomidor, itp.) Napoje i potrawy będą serwowana w formie bufetu w ilości adekwatnej do liczby uczestników; c) Catering będzie serwowany w Kaliszu. d) Wykonawca udostępni potrzebne stoły. e) Wykonawca odpowiada za estetyczny sposób serwowania posiłków, bieżące uzupełnianie dań i napoi oraz regularne sprzątanie miejsc, w których są serwowane. f) Wykonawca zapewni: przygotowanie, dostarczenie i serwis gastronomiczny (przygotowanie, obsługę kelnerską, nakrycie stołów/obrusy, zastawa porcelanowa lub szklana, sztućce metalowe oraz obsługę sprzątania sukcesywnie w trakcie trwania posiłków. Catering powinien być gotowy na 30 minut przed planowaną godziną rozpoczęcia posiłku oraz sprzątnięty po zakończeniu wydarzenia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ckuip.kalisz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów w Szpitalu Powiatowym w Jarocinie
Dodano: 2016-06-20 - Usługi kateringowe w okresie 2016/2017
Dodano: 2016-05-11 - Usługa cateringowa podczas LOGISTICS Party, Poznań, 18 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-28 - ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ W GOSTYNIU
Dodano: 2016-04-07 - Przygotowanie, dowóz i wydanie gorących posiłków dla osób uprawnionych korzystających ze wsparcia Ośrodka Pomocy Społecznej w formie dożywiania w okresie od 7 stycznia do 22 grudnia 2016r.
Dodano: 2015-12-09 - Przygotowanie, dowóz i wydanie posiłków w Hostelu Socjalnym dla osób bezdomnych uprawnionych do korzystania z pomocy Ośrodka Pomocy Społecznej w okresie od 4 stycznia do 31 grudnia 2016 r.
Dodano: 2015-11-30 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla ILiM
Dodano: 2015-11-26 - Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów w Szpitalu Powiatowym w Jarocinie.
Dodano: 2015-11-26 - Świadczenie usług cateringowych dla szkoły podstawowej, gimnazjum i przedszkola w Mieścisku w 2016 roku
Dodano: 2015-11-23 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Przedszkola w Mrowinie z Oddziałami Zamiejscowymi w Napachaniu
Dodano: 2015-11-18