Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Kaliszu ogłasza przetarg
- Adres: 62-800 Kalisz, Handlowa 9
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-08-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Kaliszu
Handlowa 9
62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie
REGON: 301501373 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia młodzieży przebywającej w Bursie Szkolnej Nr 1 im. Janusza Korczaka w Kaliszu przy ul. Przemysłowej 1 w roku szkolnym 2022/2023 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: usługa pn. "Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia młodzieży przebywającej w Bursie Szkolnej Nr 1 im. Janusza Korczaka w Kaliszu przy ul. Przemysłowej 1 w roku szkolnym 2022/2023". 2. Okres w którym realizowane będzie zamówienie: od 01 września 2022 r. do 23 czerwca 2023 r. 3. Łączna powierzchnia stołówki wraz z pomieszczeniami pomocniczymi wynosi 90 m2. 4. Wykonawca zobowiązany będzie do wykonania usługi żywienia w formie cateringu z częściowym wykonaniem posiłków, które muszą być przygotowywane partiami ze względu na długość wydawania posiłków, na bazie istniejącej kuchni mieszczącej się przy ul. Przemysłowej 1. 5. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i wydawania czterech posiłków dziennie przez 5 dni w tygodniu dla 150 wychowanków Bursy Szkolnej Nr 1 w dniach nauki szkolnej z uwzględnieniem przerw świątecznych, wakacji i ferii oraz absencji chorobowej ucznia. 6. Wykonawca będzie przygotowywał posiłki, uwzględniając podstawowe składniki i produkty spożywcze wysokiej jakości, stosowane w żywieniu, zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie higieny osobistej personelu Wykonawcy, warunków przygotowywania i podawania posiłków zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. 2016 r. poz.1154). Szczegółowy OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA zawiera rozdział III SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usługi cateringowej na potrzeby Uniwersytetu Kaliskiego-Wydział Nauk Społecznych
Dodano: 2024-06-07 - Wykonanie usług cateringowych na potrzeby Uniwersytetu Kaliskiego
Dodano: 2024-05-17 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla 50 osób w ramach organizowanego przez Zamawiającego posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji
Dodano: 2024-03-16 - kompleksowa organizację konferencji promującej projekt pn.: „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego, uczenia...
Dodano: 2024-03-16 - Świadczenie usług cateringowych dla celów spotkań w układzie zadaniowym w miesiącu marcu 2024 r.
Dodano: 2024-02-22 - Świadczenie usługi cateringowej podczas koncertu Dumni z Wielkopolski z okazji Jubileuszu Samorządu Województwa Wielkopolskiego
Dodano: 2024-02-20 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla 50 osób w ramach organizowanego przez Zamawiającego posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji
Dodano: 2024-02-12 - Świadczenie usług restauracyjnych w trakcie spotkania w miejscowości Warszawa w dniu 7 marca 2024 r.
Dodano: 2024-02-08 - „Kompleksowe usługi gastronomiczne na potrzeby restauracji i hotelu Ośrodka Naukowo-Dydaktycznego w Zielonce”
Dodano: 2024-02-01 - kompleksowa organizację konferencji promującej projekt pn.: „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego, uczenia...
Dodano: 2024-01-18