Muzeum Historii Żydów Polskich ogłasza przetarg
- Adres: 00-157 Warszawa, ul. Anielewicza 6
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 4710300 , fax. 22 4710398
- Data zamieszczenia: 2015-02-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Muzeum Historii Żydów Polskich
ul. Anielewicza 6 6
00-157 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 4710300, fax. 22 4710398
REGON: 14031376200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja Kultury
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla wydarzeń programowych dla Muzeum Historii Żydów Polskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w siedzibie Muzeum Historii Żydów Polskich przy ul. Anielewicza 6 w Warszawie. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia, dwa dni przed każdym cateringiem, listy wszystkich osób odpowiedzialnych za wykonywanie usług. Lista powinna zawierać m.in. imię i nazwisko, nr. dowodu osobistego, pesel oraz numery rejestracyjne samochodów oraz wykaz rzeczy wnoszonych do muzeum, zgodnie z załącznikiem do Szczegółowego opisu przedmiotu zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany miejsca realizacji zamówienia w ten sposób, iż Wykonawca będzie zobowiązany do realizacji usługi w innym miejscu na terenie Warszawy poza siedzibą Zamawiającego. W takim przypadku Zamawiający niezwłocznie powiadomi o tym Wykonawcę drogą elektroniczną, nie później niż 2 dni przed wykonaniem usługi. Termin realizacji usług: od dnia podpisania umowy do dnia 31 grudnia 2015 r. lub do wyczerpania kwoty, o której mowa w par 3 ust. 1 istotnych postanowień umowy. Zamawiający informował będzie Wykonawcę o planowanych terminach min. 7 dni przez wyznaczonym spotkaniem (koktajlem, lunchem). Usługi będą realizowane na podstawie zleceń przesyłanych przez Zamawiającego pocztą elektroniczną. Zlecenie będzie zawierało konkretne wytyczne co do sposobu świadczenia usługi, ilości osób, miejsca, terminu i godziny serwowania. Wykonawca będzie zobowiązany do niezwłocznego potwierdzenia otrzymania zgłoszenia pocztą elektroniczną. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.polin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24