Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych dla uczniów podczas zajęć na basenie w Nowej Wsi prowadzonych w ramach projektu POKL pt. Przyjazna szkoła.

Gminny Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół w Hyżnem ogłasza przetarg

  • Adres: 36-024 Hyżne, Hyżne
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 22 95 005 , fax. 17 22 95 001
  • Data zamieszczenia: 2012-01-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół w Hyżnem
    Hyżne
    36-024 Hyżne, woj. podkarpackie
    tel. 17 22 95 005, fax. 17 22 95 001
    REGON: 69036957000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.hyzne.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych dla uczniów podczas zajęć na basenie w Nowej Wsi prowadzonych w ramach projektu POKL pt. Przyjazna szkoła.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczania posiłków dla uczniów biorących udział w zajęciach basenowych w ramach projektu POKL pt. Przyjazna szkoła. Wykonawca zobowiązuje się zorganizować dostawę posiłków do Ośrodka Sportu i Rekreacji z siedzibą w Nowej Wsi, Nowa Wieś 387, 36-001 Trzebownisko, własnym transportem i na własny koszt. Uzupełnieniem przedmiotu stanowi projekt umowy załącznik nr 4 do SIWZ Posiłek zawierać będzie: Lp. Asortyment - wyszczególnienie zestawu Ilość zestawów 1 ZESTAW NR 1 - zapiekanka z pieczarkami i serem 200 g wraz z dodatkami (ketchup, majonez, pomidor, ogórek, kapusta pekińska) - sok w kartonie typu Tymbark 200 ml z rurką lub równoważny 1620 2 ZESTAW NR 2 - frytki 100 g z ketchupem - sok w butelce 300 ml typu Tarczyn lub równoważny 1620 3 ZESTAW NR 3 - sandwicz (bułka zwykła 8-10dkg, plaster szynki, plaster żółtego sera, pomidor, ogórek, liść zielonej sałaty) -sok w kartonie typu Tymbark 200 ml z rurką lub równoważny 1620 4 ZESTAW NR 4 - udko z kurczaka 25-30dkg - bułka zwykła okrągła 100 g -sok w kartonie typu Tymbark 200 ml z rurką lub równoważny 1620 Dopuszcza się możliwość złożenia oferty równoważnej. W przypadku złożenia przez Wykonawcę oferty równoważnej, Zamawiający będzie porównywać recepturę (skład), gramaturę (wagę) i kształt opakowań oferowanych produktów równoważnych. Za produkty równoważne Zamawiający uzna takie, które: 1) Będą posiadać taką samą bądź lepszą recepturę (skład). Zawartość kluczowych składników produktów równoważnych decydujących o walorach jakościowo-smakowych, nie może być procentowo lub wagowo mniejsza niż produktów wymienionych z nazwy handlowej przez Zamawiającego; 2) Będą posiadać taką samą lub większą gramaturę (wagę) jak produkty wymienione z nazwy handlowej przez Zamawiającego; 3) Będą posiadać taki sam lub zbliżony kształt jak produkty wymienione z nazwy handlowej przez Zamawiającego Składając ofertę równoważną Wykonawca winien w swojej ofercie określić nazwę handlową produktu równoważnego. Czynność udokumentowania równoważności spoczywa na Wykonawcy. Przedmiot zamówienia realizowany jest w ramach Projektu: Przyjazna szkoła współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach konkursu nr 9/POKL/9.1.2/2009 Poddziałanie nr 9.1.2. Działanie nr 9.1 Priorytet IX POKL
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.hyzne.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach