Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg
- Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
- Data zamieszczenia: 2012-03-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
Czerwony Bór 23 23
18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
REGON: 20041123400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
SUKCESYWNE DOSTAWY KONSERW MIĘSNYCH DO KANTYNY W ZAKŁADZIE KARNYM W KLUCZBORKU. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. boczek farmerski 320g (alupak) szt. 1 000 2. mielonka turystyczna 320g ( alupak) szt. 1 000 3. konserwa tyrolska 130g (alupak) szt. 1 000 4. pasztet drobiowy 130g (alupak) szt. 2 000 5. pasztet wieprzowy 130g (alupak) szt. 2 000 6. tuszonka wiejska 320g(alupak) szt. 1 000 7. konserwa golonkowa 320g(alupak) szt. 1 000 8. smalec z mięsem 108 g (alupak) szt. 3 000 9. smalec z cebulką 108 g (alupak) szt. 3 000 10. szynka familijna z indyka 320g(alupak) szt. 1 200 11. szynka konserwowa 320g(alupak) szt. 1 200 12. gulasz angielski 320g(alupak) szt. 1 200 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa KONSERW MIĘSNYCH do kantyny prowadzonej przez Zamawiającego, mieszczącej się w Areszcie Śledczym w Suwałkach, ul. Wojska Polskiego 29 .
Dodano: 2013-06-04 - Dostawa KONSERW MIĘSNYCH W OPAKOWANIACH TYPU ALUPAK do kantyny w Zakładzie Karnym w Kluczborku
Dodano: 2013-04-05 - DOSTAWA KONSERW MIĘSNYCH DO KUCHNI, KANTYN, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE ORAZ KANTYN W PRZYTUŁACH STARYCH I GRĄDACH WONIECKO.
Dodano: 2013-02-17 - Dostawa, celem dalszej odsprzedaży KONSERW MIĘSNYCH i RYBNYCH mieszczących się w Zakładach Karnych w Kamińsku, Braniewie i Dublinach.
Dodano: 2012-11-19 - Dostawa, celem dalszej odsprzedaży KONSERW MIĘSNYCH W OPAKOWANIACH TYPU do kantyny w Zakładzie Karnym w Płocku.
Dodano: 2012-09-17 - Dostawa, celem dalszej odsprzedaży KONSERW MIĘSNYCH W OPAKOWANIACH TYPU do kantyny w Zakładzie Karnym w Płocku.
Dodano: 2012-09-02 - Dostawa, celem dalszej odsprzedaży KONSERW MIĘSNYCH W OPAKOWANIACH TYPU ALUPAK do kantyny prowadzonej przez Zamawiającego, mieszczącej się w Areszcie Śledczym w Hajnówce
Dodano: 2012-07-21 - Dostawa, celem dalszej odsprzedaży KONSERW RYBNYCH I MIĘSNYCH do kantyn prowadzonych przez Zamawiającego, mieszczących się w Aresztach Śledczych w Olsztynie i Szczytnie.
Dodano: 2012-06-24 - Dostawa KONSERW MIĘSNYCH W OPAKOWANIACH ALUPAK do kantyn prowadzonych przez Zamawiającego, mieszczących się w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
Dodano: 2012-02-12 - Dostawa KONSERW MIĘSNYCH W OPAKOWANIACH TYPU ALUPAK celem ich dalszej odsprzedaży do kantyn prowadzonych przez Zamawiającego, mieszczących się w Zakładzie Karnym i Areszcie Śledczym w Białymstoku.
Dodano: 2012-01-22