Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych różnych do Aresztu Śledczego w Słupsku

Areszt Śledczy w Słupsku ogłasza przetarg

  • Adres: 76-200 Słupsk, Sądowa 1
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 598483201 , fax. 598428608
  • Data zamieszczenia: 2024-02-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Słupsku
    Sądowa 1
    76-200 Słupsk, woj. pomorskie
    tel. 598483201, fax. 598428608
    REGON: 000319954
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych różnych do Aresztu Śledczego w Słupsku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Dżem owocowy - niskosłodzony, zawartość owoców nie mniej niż 35 % - opakowanie do 13 kg, różne smaki -3000 kg CPV 15332290-3 2. Marmolada owocowa - przetwór owocowy z przetartych owoców - opakowanie do 13 kg, różne smaki -3000 kg CPV 15332230-53 Powidła śliwkowe – przetwór owocowy z przetworzonych owoców śliwek – opakowanie do 13 kg. -1500 kg CPV 15332230-54. Herbata granulowana -bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych, bez obcych zapachów - opakowanie od 10 kg do 50 kg -100 kg CPV 15863200-75. Kawa zbożowa - o zawartości zboża nie mniej niż 70 % (jęczmień, żyto), konsystencja sypka, bez grudek, grubo zmielona, prażona - opakowanie od 1 kg do 20 kg - 700 kg CPV 15613300-16. Przyprawa do zup i potraw w płynie - substancja wzmacniająca smak i zapach - opakowanie od 1 l. do 5 l - 1000 kg CPV 15871270-77. Przyprawa do potraw typu jarzynka - skład: sól, zawartość warzyw suszonych od 14 % (marchew, cebula, por, pietruszka nać, pasternak, seler, czosnek), barwnik – ryboflawina, wzmacniacze smaku. Produkt nie może zawierać w swoim składzie substancji konserwujących oraz glutaminianu sodu, konsystencja sypka, bez grudek - opakowanie od 1 kg do 20 kg - 1000kgCPV 15891500-58. Fasola sucha - ziarno okrągłe, gładkie, bez obcych zapachów, bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych, bez zarobaczeń - opakowanie od 1 kg do 30 kg - 600 kg CPV 03212210-59. Groch łuskany - połówki, bez obcych zapachów, bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych, bez zarobaczeń - opakowanie od 1 kg do 30 kg -600 kg CPV 03212213-610. Granulat sojowy - bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych, bez obcych zapachów - opakowanie od 1 kg do 15 kg - 600 kg CPV 15890000-311. Kostka sojowa - bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych, bez obcych zapachów - opakowanie od 1 kg do 15 kg - 900 kg CPV 15890000-312. Kotlety sojowe - bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych, bez obcych zapachów - opakowanie od 1 kg do 15 kg - 700 kg CPV 15890000-313. Koncentrat pomidorowy 30% - podwójnie zagęszczony, konsystencja stała w formie pasty, kolor czerwony - opakowanie jednostkowe od 4,5 do 5 kg - 1700 kg CPV 15331427-614. Kasza jęczmienna wiejska - ziarno grube, bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych, konsystencja sypka, bez grudek - opakowanie od 1 kg do 20 kg - 5400 kg CPV 03211900-215. Kasza manna - bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych, konsystencja sypka, bez grudek - opakowanie od 1 kg do 20 kg - 400 kg CPV 03211900-216. Makaron - typu świderki, łazanki, kolanka, makaron po ugotowaniu musi zachować stałą konsystencję, nie lepiący się, nie kruszący się podczas płukania, bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych - opakowanie od 1 kg do 20 kg - 7600 kg CPV 15851100-917 Mąka pszenna - typ 500, bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych, konsystencja sypka, bez grudek, barwa biała - opakowanie od 1 kg do 25 kg - 2600 kg CPV 15612100-218. Ryż biały długoziarnisty - ziarno całe, bez zanieczyszczeń biologicznych i fizycznych, konsystencja sypka, bez grudek, barwa biała lub biała z odcieniem żółtym - opakowanie od 1 kg do 20 kg - 8000 kg CPV 15614100-6
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15614100-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną