Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna ogłasza przetarg
- Adres: 78-100 Kołobrzeg, ks. Piotra Ściegiennego 1
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3548802 , fax. 0-94 35 225 16
- Data zamieszczenia: 2016-07-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna
ks. Piotra Ściegiennego 1 1
78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3548802, fax. 0-94 35 225 16
REGON: 00028817100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wyrobów wędliniarskich wieprzowych oraz niewielkiej ilości wołowych z podziałem na: 1.1. mięso w postaci różnych elementów rozbioru tuszy oraz podrobów i tłuszczu wieprzowego o ogólnej masie około 20.360 kg. 1.2. wędliny wysokogatunkowe w postaci około 34 różnych wyrobów o ogólnej przewidywanej masie 14.745 kg, 1.3. wędliny pozostałe i wyroby garmażeryjne z mięsa wieprzowego w postaci 26 różnych wyrobów o masie około 9.975 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 10.000,00 zł
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg ograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: jakość oferowanych wyrobów
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- 5/ŻYW/16/17
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa mięsa i wędlin sprawa 19/15
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-09-30 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2015-06-24 - dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 25/14
Dodano: 2014-12-12 - Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzących.
Dodano: 2014-09-12 - 13/ŻYW/14/15
Dodano: 2014-07-16 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2014-06-30 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy artykułów spożywczych- mięsa i wędliny.
Dodano: 2013-12-12 - dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 20/13
Dodano: 2013-12-06