Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023-lipiec 2024

Przedszkole w Baniach ogłasza przetarg

  • Adres: 74-110 Banie, Pocztowa 3
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-07-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedszkole w Baniach
    Pocztowa 3
    74-110 Banie, woj. zachodniopomorskie
    REGON: 00100317600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://przedszkolebanie.edupage.org/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023-lipiec 2024
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.CZĘŚĆ nr 1: NABIAŁ Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 1 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy nabiału. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 3 razy w tygodniu w godz. od 6.30 do 13.00. Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość1. Masło zawartość tłuszczu mleka min. 82%, bez dodatków i konserwantów aʼ 200g szt. 12102. Mleko krowie UHT 3,2%, możliwość ponownego zamknięcia, aʼ 1l szt. 22003. Śmietana 18% homogenizowana, gęsta aʼ 0,40 l szt. 2644. Śmietana 36% (kartonik) świeża bez dodatków i konserwantów. Bez dodatku karagenu, aʼ 0,5 l szt. 445. Śmietana UHT 18% aʼ 0,5 l szt. 242Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.CZĘŚĆ nr 2: PRZETWORY NABIAŁOWE Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 2 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy przetworów nabiałowych. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 3 razy w tygodniu w godz. od 6.30 do 13.00. Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. Jogurt naturalny bez mleka w proszku, bez substancji słodzących, skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych. a’ 350 ml szt. 6382. Ser żółty dojrzewający, min 25% tłuszczu zwierzęcego typu Gouda, plastry kg 663. Twaróg biały, półtłusty, świeży bez konserwantów kg 994. Ser Mozarella wiórki kg 9Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.CZĘŚĆ nr 3: PIECZYWO Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 3 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy pieczywa. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony codziennie w godz. od 6.30 do 7.30. Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. Bułka pszenna aʼ 50 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 26402. Bułka maślana a’ 70g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 4403. Chleb pszenny zwykły aʼ 600 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 4734. Chleb wieloziarnisty a’700 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 3965. Chleb graham a’ 500g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 226. Rogal maślany aʼ 70 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 5507. Rogal wyborowy a’ 80 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 6608. Bułka drożdżówka z owocami aʼ 100g, bez dodatku sztucznych aromatów szt. 1109. Kawiorka a’ 300g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 33010. Chałka a’ 350g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 17611. Bułka sojowa a’ 80g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 5512. Pączek z dżemem a’ 70 g. Bez dodatku sztucznych aromatów. szt. 22013. Paluch maślany a’70 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy – środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć szt. 165Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.CZĘŚĆ nr 4: PRZETWORY SYPKIE Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 4 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy przetworów sypkich. Dostawa przetworów sypkich odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 13.00. Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. Kasza burgul a’ 1kg kg 332. Kasza gryczana a’ 1kg kg 273. Kasza jęczmienna a’ 1kg kg 334. Kasza kuskus a’ 1kg kg 115. Kasza manna a’ 1kg kg 236. Kasza pęczak a’ 1 kg kg 337. Kasza jaglana a’ 1kg kg 118. Makaron kokardki – mąka pszenna, a’ 5kg kg 459. Makaron łazanki - mąka pszenna, a’ 5kg kg 2510. Makaron nitka - mąka pszenna, a’ 5 kg kg 5511. Makaron świderki - mąka pszenna a’ 5kg kg 8512. Makaron rurka – mąka pszenna a’5 kg kg 1013. Mąka pszenna typ 500 a’ 1kg kg 33014. Mąka ziemniaczana a’ 1kg kg 1115. Płatki kukurydziane, bez dodatku cukru, bez glutenu, a’ 1kg, kg 2216. Płatki owsiane a’ 1kg kg 2317. Płatki pszenne ekstrudowane a’ 1kg kg 1118. Płatki ryżowe a ‘ 1kg kg 2219. Ryż a’ 5kg kg 9520. Cukier biały kryształ a’ 1kg kg 33021. Cukier puder kg 422. Sól drobna a'1kg kg 15423. Mąka kukurydziana a’ 1kg kg 524. Bułka tarta kg 38Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.CZĘŚĆ nr 5: PRZYPRAWY, PRZETWORY, PRODUKTY STRĄCZKOWE Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 5 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy przypraw, przetworów, produktów strączkowych. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 13.00.Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa1. Budyń czekoladowy, z naturalnych składników, bez dodatków sztucznych aromatów i barwników kg 172. Budyń waniliowy, z naturalnych składników, bez dodatków sztucznych aromatów i barwników kg 173. Cukier wanilinowy kg 94. Dżem wiśniowy. Bez dodatku cukru i substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo- fruktozowego, Zawartość owoców min. 40%, a’3,5 kg szt. 95. Dżem brzoskwiniowy. Bez dodatku cukru i substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo-fruktozowego, Zawartość owoców min. 40%, a’3,5 kg szt. 146. Dżem truskawkowy. Bez dodatku cukru i substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo-fruktozowego, Zawartość owoców min. 40%, a’3,5 kg szt. 37. Wafle ryżowe aʼ 110 g szt. 998. Fasola Jaś kg 559. Groch łuskany kg 2210. Ananas w plastrach w syropie a’ 565 g. szt. 2211. Herbata mięta 100% liści mięty (saszetka) szt. 20012. Herbata rumianek (saszetka) szt. 16513. Herbata czarna (saszetka) szt. 30014. Herbata truskawkowa susz truskawkowy min 40% (saszetka) szt. 16515. Kakao gorzkie extra ciemne, zawartość tłuszczu kakaowego 10- 12%, a’ 150 g szt. 4416. Rozpuszczalna kawa zbożowa min. 70% zbóż a’ 150 g szt. 9917. Kisiel truskawkowy kg 718. Kisiel cytrynowy kg 3319. Kisiel żurawinowy kg 1220. Galaretka truskawkowa kg 1121. Galaretka pomarańczowa kg 1422. Galaretka wiśniowa kg 423. Migdały kg 124. Orzech włoski kg 225. Orzech nerkowca kg 2526. Morela suszona kg 2227. Jabłka suszone aʼ 18 g. szt. 33028. Rodzynki kg 229. Pestki dyni kg 430. Żurawina suszona kg 3331. Koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany, Bez sztucznych barwników i konserwantów, a’800g szt. 8832. Ketchup łagodny, bez konserwantów, zagęstników, polepszaczy, zawartość pomidorów 185g na 100g produktu gotowego. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji konserwujących, regulatorów kwasowości),Bez dodatku skrobi modyfikowanej, octu spirytusowego, sztucznych. Aromatów i barwników, a’ 1l szt. 2433. Musztarda stołowa, a’ 1l szt. 434. Konfitura jagodowa kg 1135. Powidła śliwkowe min. 150 g owoców na 100g gotowego produktu. Bez dodatku substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo-fruktozowego, bez dodatku chemicznych substancji . kg 1136. Kwasek cytrynowy a’1 kg kg 237. Liść Laurowy – zioła wysokiej jakości, a’ 100 g g 66038. Lubczyk suszony– zioła wysokiej jakości, a’ 100 g g 400039. Majeranek suszony- zioła wysokiej jakości, a’ 100g g 110040. Oregano a’100 g g 55041. Miód pszczeli wielokwiatowy a’ 1 l szt. 5842. Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia, 100 % rafinowany, filtrowany na zimno a’ 5l szt. 5743. Papryka mielona słodka a’ 1 kg szt. 344. Pieprz mielony czarny a’ 1 kg szt. 345. Czosnek granulowany a’ 1kg szt. 346. Curry a’1 kg szt. 147. Pieprz cytrynowy g 22048. Ziele angielskie a’100 g g 110049. Chrupki kukurydziane a’50g szt. 44050. Fasola czerwona puszka, a’400g szt. 1651. Kukurydza puszka, a’400 szt. 3852. Mus owocowy 100 % owoców, tubka, bez cukru, a’100 g. szt. 66053. Chrzan tarty kg 454. Żur - w składzie tylko: zakwas żytni, mąka razowa, czosnek, a’300 ml szt. 3055. Sałatka Szwedzka słodka, a’ 2500g szt. 4456. Sos sojowy ciemny l 257. Szczaw konserwowy pasteryzowany, w składzie tylko szczaw, sól, a’ 2500 g szt. 1958. Orzech laskowy kg 1Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.CZĘŚĆ nr 6: WARZYWA I OWOCEPrzedmiot zamówienia w zakresie części nr 6 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy warzyw i owoców. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 raz w tygodniu w godz. od 6.30 do 12.00. Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. Arbuz czerwony, gat. I, bez przebarwień, świeży i dojrzały kg 1702. Banan żółty, gat. I, twarde, kolor żółty, bez przebarwień kg 3003. Borówka amerykańska świeża kg 224. Brokuł świeży, gat. I, bez wykwitów kg 335. Brzoskwinia gat. I, bez przebarwień i odgnieceń, świeże i dojrzałe kg 176. Buraki czerwone gat. I, bez zanieczyszczeń kg 2007. Botwina gat. I, świeża szt. 398. Batat, gat. I, bez zanieczyszczeń kg 119. Cebula gat. I kg 16610. Cebula czerwona gat. I kg 611. Cukinia kg 2812. Cytryna gat. I kg 3313. Papryka czerwona świeża, gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 6014. Czosnek polski główka kg 6015. Gruszka, gat. I, jednakowej wielkości, waga ok. 150 g, dojrzała, bez przebarwień kg 28016. Dynia piżmowa kg 617. Jabłko krajowe "Lobo" lub "Cortland", gat. I, jednakowej wielkości, waga ok.. 150g, dojrzałe, bez przebarwień i odgnieceń kg 51018. Kalafior świeży, gat. I, bez wykwitów szt. 5019. Kalarepa, gat. I waga ok. 250 g kg 3620. Kapusta biała główka gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 12021. Kapusta biała młoda główka gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 3322. Kapusta czerwona gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 5523. Kapusta biała kiszona, niezakwaszona chemicznie, bez dodatku octu w zamykanym wiaderku kg 14824. Kapusta pekińska główka gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 6025. Kiełki słonecznika lub lukrecji, lub rzodkiewki, gat. I, a ʼ50 g szt. 8826. Kiwi, gat. I, dojrzałe, bez odgnieceń szt. 120027. Koper zielony, świeży, pęczek waga ok.. 70-100g szt. 44028. Malina, gat. I, świeża, bez przebarwień i odgnieceń kg 329. Mandarynka gat. I, bez pestek, słodka, cienka skórka, waga ok.. 100-120g kg 11030. Marchew korzeń, gat. I, bez przebarwień, średniej wielkości kg 52031. Melon żółty, gat. I, bez przebarwień i zagnieceń szt. 14332. Natka pietruszki, świeża, pęczek min. 10 sztuk,70-100 g szt. 58033. Nektarynka, gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 5534. Ogórek zielony świeży, gat. I, prosty, bez odgnieceń kg 20035. Ogórek kwaszony, średniej wielkości, nie zakwaszany chemicznie bez dodatku octu w zamykanym wiaderku kg 6036. Kaki świeże, gat. I, bez przebarwień i odgnieceń szt. 5537. Pieczarka białe świeże, młode, średniej wielkości gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 8838. Pietruszka korzeń gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 22039. Pomarańcza gat. I, słodka, cienka skórka, waga ok.150g 1 szt. kg 5540. Pomidor malinowy, gat. I, świeży, twardy, średniej wielkości, bez przebarwień i odgnieceń kg 8841. Pomidor koktajlowy typu cherry aʼ 250 op. 7042. Por świeży, gat. I szt. 47043. Rzodkiewka gat. I kg 9944. Sałata zielona, gat. I, duże główki szt. 21045. Seler korzeń świeży, gat. I, bez przebarwień kg 24046. Szczypior świeży, gat. I, pęczek min 10 sztuk szt. 22047. Śliwka świeża gat. I kg 5548. Truskawka świeża gat. I kg 5549. Winogrono jasne i ciemne, dojrzałe, bez przebarwień i odgnieceń kg 16550. Ziemniak kg 528051. Figa gat. I szt. 7752. Rukola myta, aʼ 100g op. 953. Awokado gat. I, bez przebarwień, świeże i dojrzałe szt. 6654. Chrzan kg 155. Limonka kg 1556. Pomelo, gat. I, świeży, dojrzały szt. 2757. Rzodkiew biała gat. I bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych kg 2758. Ziemniak młody gat. I bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych kg 165Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.CZĘŚĆ nr 7: MIĘSO I WĘDLINY Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 7 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy mięsa i wędlin. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony codziennie w godz. od 6.30 do 8.00.Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. Filet z piersi kurczaka mięso świeże nie mrożone, bez skóry, połówki bez ścięgien, kości i chrząstek kg 3002. Filet z indyka świeży, nie mrożony, bez skóry, bez kości kg 883. Kiełbasa krakowska sucha min 130 g mięsa wieprzowego w 100g, aʼ 120g szt. 554. Kiełbasa śląska min. 70% mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, peklowana wędzona, parzona kg 1055. Korpus drobiowy, świeży -nie mrożone kg 2866. Kości wieprzowe wędzone kg 227. Kura rosołowa kg 608. Łopatka wieprzowa bez kości /mięso świeże – nie mrożone, bez ścięgien i tkanki tłuszczowej kg 1109. Kiełbasa biała surowa skład: mięso wieprzowe 100%, czosnek, przyprawy naturalne kg 2410. Parówki drobiowe ( min 90 % mięsa) kg 7711. Schab bez kości schab bez kości, mięso świeże – nie mrożone kg 16512. Skrzydło z indyka, mięso świeże- nie mrożone kg 2213. Szponder, mięso wołowe, świeże- nie mrożone kg 2214. Szynka gotowana, plastry, mięso wieprzowe min 75%, aʼ 100g szt. 22015. Szynka wieprzowa surowa bez kości "kulka", mięso świeże - nie mrożone, element pozbawiony kości i tkanki tłuszczowej, bez ścięgien kg 30016. Wątróbka drobiowa kg 7717. Ćwiartka z kurczaka wędzonego (udziec + pałka) kg 2218. Pałka z kurczaka mięso świeże -nie mrożone kg 16519. Boczek wędzony /parzony, bez dodatków białkowych, utleniaczy, chemicznych, konserwujących, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorów, regulatorów kwasowości, emulgatorów), sztucznych aromatów kg 2220. Pasztet z indyka (min. 55% mięsa z indyka) kg 1121. Pasztet z fileta drobiowy, zapiekany (surowce drobiowe min. 55 %) kg 3322. Polędwica Sopocka , plastry, min. 75% mięsa, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 g na 100 g, aʼ 100g szt. 11023. Polędwica z kurczaka, plastry (97% mięsa ), aʼ100g szt. 220Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.CZĘŚĆ nr 8: JAJA KURZEPrzedmiot zamówienia w zakresie części nr 8 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy jaj kurzych. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 13.00. Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. Jaja kurze rozmiar L szt. 3900Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.CZĘŚĆ nr 9: MROŻONKI Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 9 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy mrożonek. Dostawa mrożonek odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 13.00. Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa1. Truskawka bez szypułek kg 442. Malina cała kg 163. Śliwka kg 164. Fasola szparagowa zielona, cięta, mrożona, kg 505. Porzeczka czarna kg 116. Brokuły mrożone różyczki, klasa I kg 887. Kalafior mrożone różyczki kg 168. Kluski śląskie kg 339. Mieszanka owocowa (100%) kg 13010. Marchew mini kg 4411. Marchew z groszkiem kg 8812. Szpinak rozdrobniony kg 2213. Szpinak liście kg 814. Brukselka mrożona klasa I kg 1615. Groszek mrożony klasa I kg 1116. Mieszanka warzyw w kostkach kg 5517. Włoszczyzna kg 3318. Wiśnie bez pestek kg 6619. Bukiet warzyw kg 16Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.CZĘŚĆ nr 10: RYBY Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 10 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy ryb. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 13.00 zgodnie ze szczegółowym wykazem ilościowym i asortymentowym powyżej.Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. Tilapia filet mrożony, bez skóry, 0% glazury kg 1102. Makrela wędzona kg 163. Paluszki panierowane rybne z fileta z dorsza kg 554. Paprykarz (mięso rybie min. 25%) aʼ 130g szt. 1305. Konserwa rybna (filet z makreli min. 60 %), a’310 g szt. 66
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: VI. Warunki udziału w postępowaniu1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniuna zasadach określonych w Rozdziale VII SWZ.2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.4) zdolności technicznej lub zawodowej- warunek zostanie spełniony, jeżeli wykonawca wykaże, że dysponuje lub będzie dysponować potencjałem technicznym, to znaczy minimum 2 sprawnymi samochodami przystosowanym do przewozu danej grupy żywności, na którą składa ofertę zgodnie z obowiązującymi normami.Warunek posiadania zdolności technicznych lub zawodowych dla podmiotów występujących wspólnie będzie oceniany łącznie dla wszystkich podmiotów.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-08-10

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach