Przetargi.pl
Sukcecywne dostawy pieczywa do SGSP w 2018 roku

Szkoła Główna Służby Pożarniczej ogłasza przetarg

  • Adres: 01629 Warszawa, ul. Słowackiego
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 5617624 , fax. 022 8330724
  • Data zamieszczenia: 2018-01-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Służby Pożarniczej
    ul. Słowackiego 52/54
    01629 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 5617624, fax. 022 8330724
    REGON: 00017341000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sgsp.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia państwowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcecywne dostawy pieczywa do SGSP w 2018 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: pieczywa do SGSP w 2018 roku na potrzeby zbiorowego żywienia studentów i pracowników Uczelni. Główne dostawy realizowane będą do siedziby zamawiającego przy ul. Juliusza Słowackiego 52/54 w Warszawie. Przewiduje się także określone dostawy doraźne realizowane w okresach zgrupowań kandydackich na przełomie maja i czerwca oraz w miesiącach lipiec-wrzesień do miejsca dostaw w: - Przeciwpożarowej Bazie Leśnej w Zamczysku Nowym ( ok 45 km od Warszawy), - obiekcie w Nowym Dworze Mazowieckim ul. Thomego (ok. 29 km od Warszawy). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odnoszącym się do opisu i ilości zamawianych produktów i odpowiadających im norm jakościowych zawiera formularz asortymentowo-cenowy (kolumny 2-4 i 2-5) stanowiący załącznik nr 2 SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) zaświadczenie wydanego przez Państwowego Inspektora sanitarnego o sprawowaniu Nadzoru nad prawidłowością stosowania sytemu HACCP b) decyzja organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej dopuszczającego wykonawcę do obrotu artykułami żywnościowymi, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2015, poz. 594),

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach