Miasto Stołeczne Warszawa ogłasza przetarg
- Adres: 00-950 Warszawa, Pl. Bankowy 3/5
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. +48 224431400
- Data zamieszczenia: 2024-02-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miasto Stołeczne Warszawa
Pl. Bankowy 3/5
00-950 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. +48 224431400
REGON: 015259640 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.um.warszawa.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Stworzenie, upowszechnienie i przetestowanie w ramach Warszawskiego Food Labu kompendium wiedzy dla lok. gastr. jak bezpieczne (także pod względem prawnym i podatkowym) oddawać niewykorzystaną żywność - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest stworzenie, upowszechnienie i przetestowanie w ramach Warszawskiego Food Labu kompendium wiedzy dla lokali gastronomicznych jak bezpieczne (także pod względem prawnym i podatkowym) oddawać niewykorzystaną żywność.2. Przedmiot zamówienia w zakresie szczegółowym określony został w Załączniku nr 1 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 73000000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zdolność techniczna i zawodowa.Za spełniającego warunki udziału w postępowaniu Zamawiający uzna Wykonawcę, który wykaże, że dysponuje lub będzie dysponować zespołem osób, które zostaną skierowane do realizacji zamówienia, posiadających następujące doświadczenie:1) Specjalisty ds. prawnych posiadającego doświadczenie wykonania, co najmniej 4 analiz/opracowań prawnych dotyczących żywności;2) Specjalisty ds. bezpieczeństwa żywności posiadającego doświadczenie w pracy z przedsiębiorstwami branży gastronomicznej, w tym w realizacji co najmniej 4 projektów związanych z przygotowaniem HACCP dla gastronomii;3) Redaktora tekstów posiadającego doświadczenie w przygotowaniu poradników, w tym w realizacji co najmniej 3 poradników w formie e-booka w ciągu ostatnich 3 lat;4) Grafika z doświadczeniem w opracowaniu 3 interaktywnych infografik;5) Projektanta usług z doświadczeniem w realizacji, co najmniej 2 projektów społecznych lub edukacyjnych;6) Specjalisty ds. komunikacji, z doświadczeniem przeprowadzenia minimum 5 kampanii marketingowych w social mediach, w tym minimum jednej o charakterze społecznym;7) Specjalisty ds. badań ilościowych, z doświadczeniem przygotowania metodyki i przeprowadzenia co najmniej 5 badań ankietowych na próbie minimum 150 respondentów.Zamawiający dopuszcza łączenie ww. funkcji w Zespole. (Ta sama osoba może pełnić jedną lub więcej spośród ww. funkcji).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-07
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Pomiar stosunku izotopów strontu (87Sr/86Sr) w próbkach archeologicznych i środowiskowych dla Wydziału Archeologii Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2023-12-01 - "Przygotowanie dwóch ekspertyz syntetyzujących wyniki z 17 badań branżowych w ramach projektów BKL, BBKL i BBKLII"
Dodano: 2023-08-30 - „Ocena założeń Projektu oraz efektywności realizowanego instrumentu wsparcia ekspansji zagranicznej przedsiębiorstw oraz stopnia osiągania wskaźników w ramach Projektu Polskie Mosty Technologiczne”
Dodano: 2023-07-31 - Pomiar proporcji izotopów strontu (87Sr/86Sr) w próbkach archeologicznych i środowiskowych dla Wydziału Archeologii Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2023-05-25 - Analiza trendów rozwojowych oraz identyfikacja wynikających z nich wyzwań dla m.st. W-wy i jego obszaru metropolitalnego w perspektywie do 2050 r.
Dodano: 2023-05-22 - Wybór ekspertów do opracowania 5 programów kursów dla różnych grup zawodowych. Części: 1÷20. Postępowanie znak: ZZP.ZP.412.05.2022
Dodano: 2022-11-05 - Wybór ekspertów do opracowania 5 programów kursów dla różnych grup zawodowych. Części: 1÷20. Postępowanie znak: ZZP.ZP.412.05.2022
Dodano: 2022-08-18 - Wykonanie prac badawczych w zakresie plonów zbóż ozimych i ziemniaków na potrzeby Głównego Urzędu Statystycznego.
Dodano: 2022-08-10 - Dostawa MultaPlex RespiraScreen 1 (96 ozn.)
Dodano: 2021-08-03 - Dostawa square-well Block 740481.24
Dodano: 2021-08-03