Zakład Karny w Iławie ogłasza przetarg
- Adres: 14-200 Iława, ul. 1 Maja 14
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 6494515 , fax. 089 6492730
- Data zamieszczenia: 2012-11-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Iławie
ul. 1 Maja 14 14
14-200 Iława, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 6494515, fax. 089 6492730
REGON: 00032014700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Ryby - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb do Magazynu Żywnościowego Zakładu Karnego w Iławie. CZĘŚĆ I 1. Ryba w sosie pomidorowym 3 400kg 2. Paprykarz szczeciński 3 800kg 3. Paprykarz szczeciński-alupak 200kg 4. Ryba w oleju 2 000kg CZĘŚĆ II 1. Filet śledziowy mrożony ( bez glazury ) 600kg 2. Mintaj mrożony tuszka ( bez glazury ) 1 800kg 3. Morszczuk mrożonym tuszka ( bez glazury ) 2 100kg 4. Nototenia mrożona tuszka ( bez glazury ) 5 500kg 5. Kostka rybna z fileta w panierce 1 500kg CZĘŚĆ III 1. Śledź wędzony tuszka lub płat 800kg 2. Filet śledziowy solony 600kg 3. Filet śledziowy marynowany 400kg 4. Pasta rybna z makreli 2 300kg CZĘŚĆ IV 1. Farsz rybny mrożony 5 800kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w przedmiotowym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych na rok 2016 - ryby
Dodano: 2015-12-17 - Sukcesywna dostawa ryb do Zespołu Szkół Zawodowych z Biblioteką Pedagogiczną w Piszu
Dodano: 2015-07-29 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH 1. Dostawa artykułów mleczarskich 2. Dostawa produktów mięsnych 3. Dostawa wędlin 4. Dostawa artykułów spożywczych 5. Dostawa mrożonek i ryb 6. Dostawa warzyw i owoców 7. Dostawa pieczywa
Dodano: 2013-12-06 - Ryby
Dodano: 2013-11-20 - Dostawa i sprzedaż ryb i przetworów rybnych dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4
Dodano: 2011-02-28 - Dostawa i sprzedaż ryby i artykułów mrożonych dla Wielofunkcyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej w Elblągu
Dodano: 2011-01-27