Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 63-400 Ostrów Wielkopolski, ul. Limanowskiego 17
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 062 5921122 w. 244 , fax. 062 5921216
- Data zamieszczenia: 2013-11-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Limanowskiego 17 17
63-400 Ostrów Wielkopolski, woj. wielkopolskie
tel. 062 5921122 w. 244, fax. 062 5921216
REGON: 00334073600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ORAZ DOSTARCZENIE ICH WŁASNYM ŚRODKIEM TRANSPORTU DO DOMU DZIENNEGO POBYTU W OSTROWIE WIELKOPOLSKIM PRZY UL. LIMANOWSKIEGO 17 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostarczenie do Domu Dziennego Pobytu w Ostrowie Wielkopolskim ul. Limanowskiego 17 (na I piętro - do miejsca wydawania posiłków), śniadań i obiadów dwudaniowych ( licząc jako jedno świadczenie). Śniadania powinny składać się: - pieczywo 120g, - masło extra 25 g, - codziennie 50 g jednego z: wędliny szynka konserwowa, szynka swojska, wędliny suche, pasztet, metka oraz inne wędliny z wyłączeniem wędlin mielonych, parówka 1 szt. - nabiał codziennie jedno z: ser twardy 40g, twaróg biały 50g, biały twarożek 60g, serek topiony 1 szt, jajko 1 szt, dżem 20g, jogurt 3 razy w tygodniu, kakao 2 razy w tygodniu, herbata codziennie, warzywa sezonowe pomidor, ogórek, sałata. Obiad: Pierwsze danie: - minimum 0,5 litra zupy gotowanej na wywarze mięsnym lub warzywnym, Drugie danie: - minimum 150 gram mięsa, ryby (waga po przetworzeniu) lub jaja, - 150-200 gram gotowanej kaszy , ryżu, makaronu, 3 X w tygodniu ziemniaki, - 150 gram surówki, jarzyn lub warzyw gotowanych, - min. 150 mililitrów kompotu, soku lub napoju. Posiłek powinien być przygotowywany w dniu jego wydania według zasad racjonalnego żywienia. Kaloryczność posiłków powinna być zgodna z normami ustalonymi przez Instytut Żywienia i Żywności dla osób dorosłych. Dopuszcza się jeden raz w tygodniu przygotowanie posiłku bez mięsa np. ryby, jaja. Przygotowywanie posiłków odbywać się musi w oparciu o system HACCP, zgodnie z ustawą z 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2006 r. Nr 171, poz. 1225) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ostrow-wielkopolski.um.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług gastronomicznych - catering w zakresie przygotowania i przywozu całodziennych posiłków z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych
Dodano: 2016-07-21 - ZZP-2380-64/2016 Świadczenie usług gastronomicznych dla osób zatrzymanych i przebywających w Policyjnych Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, na terenie woj. wielkopolskiego
Dodano: 2016-07-15 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków w formie suchych prowiantów oraz ciepłych posiłków dla policjantów biorących udział w akcjach ochrony porządku publicznego
Dodano: 2016-07-13 - Świadczenie usług żywienia dzieci i młodzieży
Dodano: 2016-06-08 - Przetarg na żywienie zbiorowe Szpitala
Dodano: 2016-06-08 - ZZP-2380-26/2016 Usługi gastronomiczne w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych, przebywających w Policyjnych Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług cateringowych podczas realizacji Kursów dla lekarzy uczestniczących w procesie kształcenia specjalizacyjnego na potrzeby projektu pn. Rozwój kształcenia specjalizacyjnego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 - 2020
Dodano: 2016-04-07 - Przetarg nieograniczony na świadczenie usług przygotowania i dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. s. M. Benodyny - Koterbianki w Ostrowie Wielkopolskim
Dodano: 2016-03-24 - Usługa żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Wyrzysku Sp. z o. o.
Dodano: 2016-03-16 - Usługa żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Wyrzysku Sp. z o. o.
Dodano: 2016-02-23