Mazurskie Centrum Zdrowia Szpital Powiatowy Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 11-600 Węgorzewo, ul. 3-go Maja
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 874 273 252 , fax. 874 273 252
- Data zamieszczenia: 2020-08-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazurskie Centrum Zdrowia Szpital Powiatowy Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. 3-go Maja 17
11-600 Węgorzewo, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 874 273 252, fax. 874 273 252
REGON: 51946111000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mazurskiecentrumzdrowia.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych) - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych). Wykonawca zobowiązany jest, w ramach zamówienia, dostarczyć komplet naczyń, sztućców, naczyń do picia wielokrotnego użytku, do porcjowania i spożywania posiłków przez pacjentów oraz do odbioru wykorzystanych naczyń po posiłkach z wyznaczonego miejsca. Ogólna ilość dostaw/ osobodni – 65 688, gdzie 1 osobodzień to całodzienne wyżywienie pacjenta tj. śniadanie, obiad , kolacja. Średnie miesięczne ilości osobodni –2 737; śniadanie – 2 737 szt.; obiad - 2 737 szt.; kolacja - 2 737 szt.Podana przez Zamawiającego przewidywana ilość osobodni będąca przedmiotem niniejszego postępowania przetargowego jest średnią szacunkową i w trakcie realizacji umowy może ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu) w zależności od bieżących rzeczywistych potrzeb Zamawiającego wynikających z ilości hospitalizowanych pacjentów. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga aktualnego odpisu z właściwego rejestru, lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia oraz podpisanego oświadczenia dotyczącego spełniania warunków udziału w postępowaniu zgodnego z załącznikiem nr 2 do SIWZ.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a/ zaświadczenie właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego potwierdzające, że blok żywieniowy jest pod stałym nadzorem sanitarnym i może świadczyć usługi w zakresie sporządzania i dostaw posiłków na rzecz pacjentów szpitala, b/ Decyzja Państwowego Inspektora Sanitarnego zatwierdzająca środki transportu do przewozu posiłków, z podaniem marki i numeru rejestracyjnego, c/ Oświadczenie Wykonawcy, iż do sporządzania posiłków zatrudnione są/ będą osoby posiadające aktualne książeczki zdrowia (w formularzu oferty), d/ Oświadczenie, iż wyposażenie kuchni, urządzenia techniczne, termosy i pojemniki posiadają atesty dopuszczające do kontaktu z żywnością oraz o wdrożeniu/ wdrażaniu i stosowaniu systemu HACCP (w formularzu oferty),
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ŚWIADCZENIE USŁUG W ZAKRESIE ŻYWIENIA PACJENTÓW SZPITALA OLMEDICA W OLECKU SP. Z O.O.
Dodano: 2023-01-11 - Przygotowywanie oraz sukcesywna dostawa posiłków szpitalnych
Dodano: 2022-08-17 - Przygotowywanie oraz sukcesywna dostawa posiłków szpitalnych
Dodano: 2022-07-14 - Przygotowanie i sukcesywna dostawa posiłków szpitalnych
Dodano: 2021-05-11 - ŚWIADCZENIE USŁUG W ZAKRESIE ŻYWIENIA PACJENTÓW SZPITALA „OLMEDICA” W OLECKU SP. Z O.O.
Dodano: 2021-01-20 - ŚWIADCZENIE USŁUG W ZAKRESIE ŻYWIENIA PACJENTÓW SZPITALA „OLMEDICA” W OLECKU SP. Z O.O.
Dodano: 2020-12-02 - Przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych)
Dodano: 2020-09-10 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla pracowników szpitala
Dodano: 2020-03-23 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla pracowników szpitala
Dodano: 2020-02-21 - Przygotowanie, dostawa i przekazanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego dla hospitalizowanych pacjentów Wojewódzkiego Ośrodka Terapii Uzależnienia i Współuzależnienia w Giżycku w latach 2020-2024
Dodano: 2020-02-06