Zespół Szkół Technicznych w Janowie Lubelskim ogłasza przetarg
- Adres: 23300 Janów Lubelski, ul. Ogrodowa
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 158 724 016 , fax. 158 724 015
- Data zamieszczenia: 2017-12-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Technicznych w Janowie Lubelskim
ul. Ogrodowa 20
23300 Janów Lubelski, woj. lubelskie
tel. 158 724 016, fax. 158 724 015
REGON: 18486200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://zszjanow.fc.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zespół Szkół Technicznych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie oraz dostawa ciepłego posiłku, oraz zapewnienie serwisu kawowego dla uczestników projektu: pn „Dodatkowe kwalifikacje uczniów drogą do kariery zawodowej” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na przygotowaniu oraz dostarczeniu ciepłego posiłku (obiadu) jednodaniowego, oraz zapewnienie serwisu kawowego dla uczestników szkoleń w ramach projektu o nazwie „Dodatkowe kwalifikacje uczniów drogą do kariery zawodowej”. Ciepły posiłek oraz serwis kawowy należy dostarczyć do Zespołu Szkół Technicznych w Janowie Lubelskim, ul. Ogrodowa 20, 23-300 Janów Lubelski. Wykonawca zapewni w ramach usługi uczestnikom jeden ciepły posiłek: przez ciepły posiłek rozumie się posiłek jednodaniowy według poniższej gramatury: mięso/ryba 200 g, surówki 200 g, dodatki skrobiowe 200 g (np. ziemniaki/ryż/frytki), napój - 200 ml (np. sok, woda niegazowana, kompot) (menu do akceptacji Zleceniodawcy na etapie podpisywania Umowy).. Stoły z cateringiem powinny znajdować się w bliskiej odległości od sal szkoleniowych. Wykonawca zapewni serwetki i naczynia jednorazowe w ilościach umożliwiających uczestnikom szkolenia swobodną konsumpcję oraz zadba o porządek w pomieszczeniach. Wykonawca zapewni w ramach usługi uczestnikom serwis kawowy: Przez serwis kawowy rozumie się: kawa (rozpuszczalna i mielona), herbata (różne rodzaje), mleko, cukier, cytryna – bez ograniczeń, zimne napoje (sok, woda mineralna gazowana i niegazowana) – po 0,5 liltra na osobę/dzień, ciastka deserowe różne rodzaje po 150 g na osobę/dzień. Stoły z cateringiem powinny znajdować się w bliskiej odległości od sal szkoleniowych. Wykonawca zapewni serwetki i naczynia jednorazowe w ilościach umożliwiających uczestnikom szkolenia swobodną konsumpcję oraz zadba o porządek w pomieszczeniach. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek ten będzie uważany za spełniony, jeżeli Wykonawca potwierdzi posiadanie wymaganych prawem zezwoleń na prowadzenie działalności w zakresie objętym przedmiotem zamówienia, tj. aktualną decyzję właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego, wydaną na podstawie przepisów ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2015 r.,poz.594j.t.), stwierdzającą, że zakład (kuchnia, stołówka), w którym będą przygotowywane posiłki spełnia wymagania niezbędne do zapewnienia higieny i właściwej jakości zdrowotnej w zakresie produkcji posiłków oraz usług polegających na produkcji posiłków dla odbiorców z zewnątrz, zezwalającą na prowadzenie w/w działalności.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a) Wypełniony formularz ofertowy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do SIWZ, b) Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu oraz o braku podstaw do wykluczenia zgodnie z wzorem stanowiącym Załącznik nr 2 i nr 3 do SIWZ, c)Pełnomocnictwo w przypadku ustanowienia przez Wykonawcę pełnomocnika, oryginał udzielonego pełnomocnictwa lub notarialnie potwierdzoną jego kopię. Z treści pełnomocnictwa musi jednoznacznie wynikać zakres umocowania do czynności związanych z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego, w szczególności do podpisania i złożenia oferty. d) W przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie zamówienia przez kilku wykonawców - podpisane przez wszystkie podmioty wspólnie ubiegające się o udzielenie zamówienia, pełnomocnictwo złożone w formie oryginału lub notarialnie potwierdzonej kopii, e) oświadczenie o przynależności do grupy kapitałowej
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup usługi żywienia dla osób zatrzymanych w PDOZ KMP w Białej Podlaskiej, PDOZ KPP w Biłgoraju, PDOZ KPP w Krasnymstawie, osób przebywających w Policyjnej Izbie Dziecka ...
Dodano: 2024-04-26 - Świadczenie usługi cateringowej obejmującej całodzienne wyżywienie dla uczestników kursów i szkoleń w ramach projektu „Utworzenie i wsparcie funkcjonowania Branżowego Centrum Umiejętności w Łukowie”
Dodano: 2024-02-27 - Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Centrum Spotkania Kultur w Lublinie
Dodano: 2024-02-19 - Świadczenie usług gastronomicznych i cateringowych dla Ośrodka Edukacji Ekologicznej ”Lasy Janowskie” na bazie wydzierżawianych pomieszczeń kuchennych wraz z wyposażeniem
Dodano: 2024-02-01 - "Świadczenie usługi cateringowej podzielonej na części"
Dodano: 2023-12-22 - „Świadczenie usług gastronomicznych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. Roba Inja w Świdniku’’
Dodano: 2023-12-18 - Dostawa posiłków – usługa cateringowa dla uczestników Dziennego Domu Pomocy dla Seniorów w Biłgoraju
Dodano: 2023-12-14 - Zapewnienie jednego gorącego posiłku składającego się z dwóch dań i napoju dla uczniów/dzieci objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Chełmie w 2024 roku
Dodano: 2023-12-14 - Prowadzenie stołówki szkolnej poprzez świadczenie usług żywieniowych dla uczniów ZSO nr 1 w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 1 im. Zbigniewa Herberta w Lublinie.
Dodano: 2023-12-05 - Wybór wykonawcy na świadczenie usług żywieniowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 im. ks. Stanisława Konarskiego w Lublinie
Dodano: 2023-11-24