Przetargi.pl
Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych MGOPS w Opocznie.

MIEJSKO-GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W OPOCZNIE ogłasza przetarg

  • Adres: 26-300 Opoczno, ul. Adama Mickiewicza 2A
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 44 755 24 93
  • Data zamieszczenia: 2024-01-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: MIEJSKO-GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W OPOCZNIE
    ul. Adama Mickiewicza 2A
    26-300 Opoczno, woj. łódzkie
    tel. 44 755 24 93
    REGON: 004700941
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych MGOPS w Opocznie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest realizacja zadania p.n.: Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych MGOPS w Opocznie.5.2. Przedmiot zamówienia: obejmuje: przygotowanie i wydawanie gorących dwudaniowych posiłków dla podopiecznych MGOPS w Opocznie (ok. 40 posiłków) od poniedziałku do niedzieli w godzinach 12.00 – 15.00 z wyłączeniem okresów świątecznych tj. dni ustawowo wolnych od pracy ( w szczególności Świąt: Nowy Rok, Trzech Króli, 1 i 2 dzień Wielkanocy, 1 i 3 Maja, Zielone Świątki, Boże Ciało). Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i wydania pełnowartościowego Posiłku dwudaniowego. W przypadku dni ustawowo wolnych od pracy Wykonawca w cenie Posiłku zobowiązany jest wydać w dniu poprzedzającym dzień wolny suchy prowiant (konserwę mięsną lub rybną oraz pieczywo) na każdy dzień ustawowo wolny od pracy.1) Zamawiający wymaga, aby Posiłki wydawane były w opakowaniach jednorazowego użytku, dostosowanych do rodzaju Posiłku i wymogów sanitarno – higienicznych, zapewnionych przez Wykonawcę przedmiotu umowy.2) Posiłek przygotowywany przez Wykonawcę winien spełniać następujące wymagania:a) porcja zupy – minimum 450 ml – przygotowana na wywarze mięsno – warzywnym lub warzywnym i pieczywo ;b) drugie danie o gramaturze co najmniej 400g o składzie : 100g mięso (lub ryba) , 200g ziemniaki (lub zamiennie: ryż, kasza, makaron), 100 g surówka .Zamawiający zastrzega sobie prawo do okresowej kontroli w zakresie zgodności przygotowanych Posiłków z wymogami Zamawiającego w zakresie pod względem wagowym i podtrzymania odpowiedniej temperatury dostarczanych potraw: a) zupy – temperatura 75o C(+/- 3o C); b) II danie - temperatura 65o C (+/- 3o C).Zgodnie z SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55310000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną