Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Rozogach ogłasza przetarg
- Adres: 12-114 Rozogi, Wojciecha Kętrzyńskiego
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 722 69 32 , fax. 89 722 66 22
- Data zamieszczenia: 2017-12-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Rozogach
Wojciecha Kętrzyńskiego 22
12-114 Rozogi, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 722 69 32, fax. 89 722 66 22
REGON: 55044338400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http//:rozogi-ug.bip-wm.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie, dowiezienie i wydawanie posiłków w Środowiskowym Domu Samopomocy w Orzeszkach w 2018 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania, dowiezienia i wydawania posiłków podopiecznym Środowiskowego Domu Samopomocy w Orzeszkach w okresie od 02.01.2018 r. do 31.12.2018r. z wyłączeniem dni wolnych wynikających z organizacji pracy ŚDS. 2. W okresie objętym zamówieniem przewiduje się wydanie łącznie około 10.800 posiłków (z tego: 4.230 II dań oraz 6.570 zup ). Dzienna liczba posiłków ok.45 sztuk x 240 dni żywieniowych). UWAGA: Liczba osób korzystających z posiłków może ulec zmianie w przypadku wystąpienia w trakcie realizacji zamówienia dni wolnych, a także w przypadkach absencji chorobowej podopiecznych ŚDS lub innych zdarzeń losowych. Liczba posiłków może ulec zmianie również w sytuacji zwiększenia liczby podopiecznych. 3.Posiłki powinny mieć formę jednodaniowego ciepłego obiadu serwowanego na przemian w następujący sposób: a) trzy razy w tygodniu zupa (poniedziałek, środa, piątek) b) dwa razy w tygodniu drugie danie (wtorek, czwartek) 4. Przez jeden posiłek dla podopiecznych ŚDS Zamawiający rozumie: a) zupę (bez wkładki mięsnej) ugotowaną na mięsie w ilości 400 - 450 ml +2 kromki chleba (np. jarzynową, buraczkową, ogórkową, pomidorową zaprawioną śmietaną lub jogurtem naturalnym, lub grochowa z połówek grochu, zacierkowa, rosół z kawałkiem kurczaka, krupnik), b) drugie danie składające się z: - mięsa lub ryby o gramaturze 150 g. np. gulaszu, potrawki z kurczaka, klopsików, kotleta schabowego, kotleta z piesi z kurczaka, kotleta z pieczarkami, ryby w panierce lub bez, ryby w sosie, sztuki mięsa w sosie; - dodatków do mięsa w postaci ziemniaków, kaszy, ryżu, makaronu, klusek o gramaturze 150 g. - dodatków w postaci surówki o gramaturze 50 g. - kompotu 200 ml. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna, że Wykonawca spełni warunek gdy posiada: a) decyzję o zatwierdzeniu zakładu wydaną przez właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub zaświadczenie, że w/w decyzja jest aktualna, tj.: wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, b) zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej wydane przez właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego– wydane (wystawione) nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, lub zaświadczenie, że w/w zaświadczenie jest aktualne, tj.: wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert , c) decyzję właściwego terenowego inspektora sanitarnego zatwierdzającego działalność cateringową w zakresie dowożenia i dystrybucji posiłków obiadowych w hermetycznie zamykanych termosach izotermicznych odpowiednim pojazdem.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Wykaz wykonanych usług - Oświadczenie według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ wraz z załączeniem dowodów określających czy te usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie, 2) Zaakceptowany podpisem wzór umowy stanowiący załącznik nr 6 do SIWZ 3) Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy (wykonawców występujących wspólnie), o ile ofertę składa pełnomocnik
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług w formie przygotowywania i dostarczania gorącego posiłku obiadowego w formie cateringu dla uczestników Środowiskowego Domu Samopomocy w Ełku na 2024 rok”
Dodano: 2024-02-12 - Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu i dostarczaniu posiłków dla oddziałów przedszkolnych Szkoły Podstawowej nr 1 im. Noblistów Polskich w Olsztynku.
Dodano: 2024-01-12 - Świadczenie usługi gastronomicznej – przygotowanie posiłków dla uczestników Placówki Wsparcia Dziennego - Świetlica Środowiskowa „Stacyjkowo”, ul. Słowackiego 13A, 14-100 Ostróda w 2024 roku
Dodano: 2023-12-11 - „Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania i dostarczenia gorącego posiłku w postaci dwudaniowego obiadu wraz z kompotem dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym (2)(...)
Dodano: 2023-03-19 - ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA SENIORÓW DO DZIENNEGO DOMU ,,SENIOR+’’ ORAZ KLUBU ,,SENIOR+’’ W 2023 ROKU
Dodano: 2022-12-22 - Dostarczanie całodziennego wyżywienia mieszkańcom Domu Pomocy Społecznej ZACISZE w Kowalach Oleckich
Dodano: 2022-12-09 - Usługa żywienia pacjentów
Dodano: 2020-12-01 - „Zakup gorącego posiłku (zupa z wkładką mięsną i pieczywem) z usługą dowozu do stołówki MOPS Ełk, znajdującej się przy ul. Wojska Polskiego 24 w Ełku”.
Dodano: 2020-11-20 - Przygotowanie, dowiezienie i wydawanie posiłków w placówkach oświatowych na terenie gminy Rozogi w 2021
Dodano: 2020-11-18 - Usługa żywienia pacjentów Zespołu Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim
Dodano: 2020-02-11