Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progów określonych w przepisach wydanych na podstawieart. 11 ust. 8 ustawy pzp na dostawę drobnego sprzętu kuchennegodoZakładu Karnego w Raciborzu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 47-400 Racibórz, ul. Eichendorffa 14
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 4539600
  • Data zamieszczenia: 2013-02-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Eichendorffa 14 14
    47-400 Racibórz, woj. śląskie
    tel. 032 4539600
    REGON: 00032021300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progów określonych w przepisach wydanych na podstawieart. 11 ust. 8 ustawy pzp na dostawę drobnego sprzętu kuchennegodoZakładu Karnego w Raciborzu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    grupa I 1. chochla - 250 ml - monoblok - wykonana ze stali nierdzewnej 18_10 wysoko polerowanej - uchwyt satynowy, - pojemność wytłoczona na uchwycie, - bardzo sztywna, - uchwyt zakończony hakiem umożliwiającym zawieszenie - zgodna z normami HACCP ; ilość 12 szt 2. Termos transportowy z pokrywą GN 1 1 200 - przeznaczony do przewozu pojemników z gorącymi lub zimnymi potrawami - wykonany z wytrzymałego  polietylenu z grubą izolacją z pianki poliuretanowej odpornego na uszkodzenia - wyposażony w uchwyty do przenoszenia - przeznaczony do przewozu posiłków w pojemnikach GN stalowych, poliwęglanowych lub polipropylenowych - pokrywa zamykana na cztery klamry - wentyl odpowietrzający - wsad GN 1 1 o wysokości 200 mm - max. temp. wsadu 90°C pojemność GN 1 1 200 mm - można piętrować; ilość 8szt 3. Pojemnik gastronomiczny GN 1_3 200 - przystosowany do pieców konwekcyjno-parowych - wykonany ze stali nierdzewnej - bez uchwytów - wzmocnione krawędzie - zgodny z normami HACCP - pojemność 7,3 l (325x176x200mm) ;ilość 12szt 4. Pojemnik gastronomiczny GN 1_6 200 - przystosowany do pieców konwekcyjno-parowych - wykonany ze stali nierdzewnej - bez uchwytów - wzmocnione krawędzie - zgodny z normami HACCP - pojemność 2,8l (162x176x200mm) ; ilość 12szt 5 Pojemnik gastronomiczny GN 1_4 200 - przystosowany do pieców konwekcyjno-parowych - wykonany ze stali nierdzewnej - bez uchwytów - wzmocnione krawędzie - zgodny z normami HACCP - pojemność 5 l (162x265x200mm) ; ilośc 12szt 6. Pokrywa z uszczelką GN 1_3 Pokrywa z uszczelką silikonową wykonana ze stali nierdzewnej posiada otwór eliminujący podciśnienie, kolor: inox, brak wycięcia na uchwyty ; ilość 12szt 7. Pokrywa z uszczelką GN 1_6 Pokrywa z uszczelkąsilikonową wykonana ze stali nierdzewnej posiada otwór eliminujący podciśnienie, kolor: inox, brak wycięcia na uchwyty ; ilośc 12szt 8. Pokrywa z uszczelką GN 1_4 Pokrywa z uszczelką silikonową wykonana ze stali nierdzewnej posiada otwór eliminujący podciśnienie, kolor: inox, brak wycięcia na uchwyty ; ilośc 12szt 9. Pokrywa do wiadra Wykonana ze stali nierdzewnej, średnica 295 mm ;ilość 12szt 10. Wózek transportowy do termosów Wózek do termosów na żywność przystosowanych do pojemników GN, wyposażony w 4 obrotowe kółka o średnicy 10 cm ; ilośc 2szt 11. Kontener na odpady 120l wraz z pokrywą - Odporny na otarcia i wgniecenia, - średnica wewnętrzna 510 mm, zewnętrzna 550mm - wysokość 690mm, - wykonany z szarego poliwęglanu, - wzmocnione brzegi, - wbudowane uchwyty, - podwójnie wzmocnione dno - pokrywa zaciskana ze wzmocnionymi brzegami ; ilośc 3 kpl 12. Mikser ręczny (blender) - wyposażony w nóż uniwersalny(gwiazdka ), tarczę ubijającą oraz miksującą - części mające kontakt z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej, - zasilanie 230V, - moc 0,18 kW, - stałe ramię - długość ramienia 158 mm, ; ilośc 1 szt 13. Szufelka - z poliwęglanu, - pojemność 2l , - przeznaczona do kontaktu z żywnością ; ilośc 1szt 14. Skrzynka magazynowa z poliwęglanu wraz z pokrywą - 66x45,7x31,8 cm (81,4 l ) - matowa faktura naroży oraz dna - szerokie uchwyty o zwiększonej wytrzymałości - miejsce na etykietę - wzmocnione naroża i brzegi - zwiększona odporność na uszkodzenia mechaniczne - odporne na działanie temperatur z zakresu od -40 do + 100st. C - wykonana z trwałego i odpornego na uszkodzenia poliwęglanu - wzmocnione brzegi pokrywy, funkcja antypoślizgowa ; ilośc 4 kpl 15. Pojemnik termoizolacyjny GN 1_1 595x390x120 mm - przeznaczony do transportu tac i pojemników GN. - wykonany z odpornego na uszkodzenia tworzywa - łatwy do utrzymania w czystości - można myć w zmywarkach. - na bocznej ścianie pojemnika specjalne pole do etykietowania. - zgodny z normami HACCP - przeznaczony do sztaplowania - pojedynczy pojemnik o wysokości 120 mm (80 mm wysokości użytkowej) mieści jedną tacę lub jeden pojemnik GN 1_1 65 mm. ; ilość 2 szt
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 393140006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Warunkiem udziału w postępowaniu jest wniesienie wadium. Zamawiający określa wadium na kwotę 260 PLN słownie: dwieście sześćdziesiąt złotych zero groszy (Formy wnoszenia wadium - zgodnie z art. 45.1 pkt. 6 ustawy pzp) Wadium należy wnosić na konto zamawiającego przed upływem terminu składania ofert tj. do dnia 20-02-2013r Nazwa i numer konta: Zakład Karny w Raciborzu ul. Józefa von Eichendorffa 14 47-400 Racibórz Konto: NBP O Katowice Nr 92 1010 1212 3061 0213 9120 0000 z dopiskiem WADIUM NA DOSTAWĘ DROBNEGO SPRZĘTU KUCHENNEGO Wadium wnoszone w formie innej niż pieniężna należy zdeponować w kasie zamawiającego przed upływem terminu składania ofert tj. do dnia 20-02-2013r do godziny 9:30 Wadium wniesione w pieniądzu Zamawiający przechowuje na nieoprocentowanym rachunku bankowym.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach