Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na Usługę żywienia - przygotowywania i dostarczania całodziennego wyżywienia dla pacjentów DCTK z KBDSz w okresie 24 miesięcy

Dolnośląskie Centrum Transplantacji Komórkowych z Krajowym Bankiem Dawców Szpiku ogłasza przetarg

  • Adres: 53-439 Wrocław, ul. Grabiszyńska 105
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. (071) 783-13-73 , fax. (0-71) 362-15-12
  • Data zamieszczenia: 2016-01-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dolnośląskie Centrum Transplantacji Komórkowych z Krajowym Bankiem Dawców Szpiku
    ul. Grabiszyńska 105 105
    53-439 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. (071) 783-13-73, fax. (0-71) 362-15-12
    REGON: 93271739200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dctk.wroc.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na Usługę żywienia - przygotowywania i dostarczania całodziennego wyżywienia dla pacjentów DCTK z KBDSz w okresie 24 miesięcy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    a)przygotowywanie i dostarczanie własnym transportem gotowych posiłków do DCTK bez dystrybucji do pacjenta (5 posiłków dziennie) - według szczegółowego wykazu diet. b)dostawa posiłków 2 razy dziennie: godz.7?? - 730 (pierwsze i drugie śniadanie), godz. 1130 - 1200 (gorący obiad, podwieczorek, ciepła kolacja). Posiłki muszą być przygotowane i dostarczane: -według wymaganych przez Zamawiającego norm żywieniowych, -zgodnie z wymaganiami obowiązującymi na podstawie przepisów ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2015 r. poz. 594) oraz wydanymi na podstawie ustawy aktami wykonawczymi -zgodnie z zaleceniami dietetycznymi kierowanymi z oddziału, -temperatura przywiezionych posiłków musi być zgodna z wymogami sanepidu i winna wynosić nie mniej niż 65°C. Szczegółowa specyfikacja uwzględniająca ilości poszczególnych diet będzie przekazywana Wykonawcy codziennie rano. Korekta ilości diet do godz. 10.00 np. telefon lub fax.Średnia ilość całodziennego wyżywienia pacjentów wynosi 35. Wykonawca zobowiązany jest zapewniać standard żywienia obowiązujący w szpitalnictwie z uwzględnieniem możliwości realizacji odpowiednich diet oraz zapewnić odpowiedni skład i kaloryczność posiłków.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dctk.wroc.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach