Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej ogłasza przetarg
- Adres: 89-526 Lubiewo, 144
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-52 3341225 , fax. 0-52 3341225 wew.316
- Data zamieszczenia: 2014-05-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej
144 144
89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 0-52 3341225, fax. 0-52 3341225 wew.316
REGON: 00082109100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny. Część I: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wieprzowina 151 130 00-3 kg 100 kg 1000 kg 1000 kg 1000 kg 500 kg 3000 kg 400 kg 400 kg 50 kg 2500 kg 50 kg 2500 kg 400 kg 400 Część II: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 151 312 00-7 kg 2000 kg 10 kg 200 Część III: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 podroby 151 140 00-0 kg 500 kg 400 kg 20 Część IV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 szynka 151 314 10-2 kg 350 kg 300 kg 300 Część V: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Wędliny drobiowe 151 311 35-0 kg 200 kg 300 kg 200 kg 300 kg 200 kg 300 kg 300 Część VI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Kaszanka i inne wędliny krwiste 151 314 10-2 kg 250 kg 350 Część VII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 200 kg 300 kg 300 kg 250 kg 250 kg 300 kg 300 kg 300 kg 900 Część VIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 20 kg 300 kg 350 kg 350 kg 250 kg 300 kg 250 kg 200 kg 300 kg 300 kg 250 kg 250 Część IX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 200 kg 900 kg 500 kg 900 Część X: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Salami 151 312 30-6 kg 200 2 Wędliny 151 311 30-5 kg 250 kg 300 kg 300 kg 250 kg 300 kg 600 kg 300 kg 300 kg 200 Część XI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Pasztety 151 313 10-1 kg 200 kg 25 kg 25 kg 150 Część XII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wołowina 151 111 00-0 kg 400 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj- mięso wieprzowe, wołowe, wędliny.
Dodano: 2016-05-31 - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej
Dodano: 2015-12-07 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny
Dodano: 2015-05-08 - Sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych dla GPU ALGAWA Sp. z o.o.
Dodano: 2014-12-12 - dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2014-12-01 - Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin wieprzowych oraz podrobów
Dodano: 2014-11-19 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH DO MAGAZYNÓW W GRUDZIĄDZU, GRUPIE, CHEŁMNIE I BRODNICY - Sprawa nr 36/2014
Dodano: 2014-05-29 - dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2013-12-09 - Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin wieprzowych oraz podrobów
Dodano: 2013-11-20 - dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2012-11-30