Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę odzieży branżowej - kelnerskiej, kucharskiej i hotelarskiej - na potrzeby realizacji staży zawodowych w ramach projektu ZSZ - kuźnia dobrych praktyk współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.

Zespół Szkół Zawodowych im. Jana Liszewskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 14-500 Braniewo, ul. Gdańska 19
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-55 243 26 06 , fax. 0-55 243 26 06
  • Data zamieszczenia: 2014-02-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych im. Jana Liszewskiego
    ul. Gdańska 19 19
    14-500 Braniewo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-55 243 26 06, fax. 0-55 243 26 06
    REGON: 00017970800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zszbraniewo.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła ponadgimnazjalna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę odzieży branżowej - kelnerskiej, kucharskiej i hotelarskiej - na potrzeby realizacji staży zawodowych w ramach projektu ZSZ - kuźnia dobrych praktyk współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem postępowania i zamówienia jest dostawa odzieży branżowej - kelnerskiej, kucharskiej i hotelarskiej - na potrzeby realizacji staży zawodowych w ramach projektu ZSZ - kuźnia dobrych praktyk współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z opisem minimalnych parametrów i wymagań technicznych oraz funkcjonalnych, a także szkice: L.PPrzedmiotIlośćParametr wymagany 1.Bluza kucharska 40 Krótki rękaw, przednia kieszeń, Materiał: poliester i bawełna w proporcjach optymalnych dla ubrań kucharskich, guziki kulkowe, wyjmowane Kolor : biały Rozmiary: Damskie: S - 5szt. M -15sz. L -10szt. Męskie: M - 4szt. L - 6szt. Krój wg załączonego wzoru. Logotypy unijne związane z projektem: Wykonane metodą haftu w pełnej kolorystyce zgodne z wytycznymi wizualizacji PO KL Logotyp PO KL wraz z flagą UE, Nazwa projektu ZSZ - kuźnia dobrych praktyk Hasło PO KL Człowiek -najlepsza inwestycja - umiejscowienie do uzgodnienia z Zamawiającym. Projekt należy przedstawić do akceptacji Zamawiającego. 2Spodnie w pepitkę 40 Dwie kieszenie tylne i jedna przednia, zapinane na rozporek i guzik, guma po bokach Materiał: poliester i bawełna w proporcjach optymalnych dla ubrań kucharskich, Wzór: drobna kratka Krój wg załączonego wzoru. Kolor: czarno- biały Damskie: S - 5szt. M - 15sz. L - 10szt. Męskie: M - 4szt. L - 6szt. Bez nadruku logotypów. 3. Fartuch długi (zapaska) 40Wymiary: 70x70cm Dł. Wiązań: 70cm Materiał: poliester i bawełna w proporcjach optymalnych dla ubrań kucharskich, Kolor: 20szt. czarny, 20szt. szary Krój wg załączonego wzoru. Bez nadruku logotypów. 4.Czapka furażerka 20 Materiał: poliester i bawełna w proporcjach optymalnych dla ubrań kucharskich, Kolor: biały Krój wg załączonego wzoru. Bez nadruku logotypów. 5.Czapka budyniówka 20 Materiał: poliester i bawełna w proporcjach optymalnych dla ubrań kucharskich, Kolor: biały Krój wg załączonego wzoru. Bez nadruku logotypów. 6.Komplet damski: koszula, kamizelka kelnerska, spódnica 10 Kamizelka zapinana na guziki, na podszewce, materiał: poliester Kolor: czarny Krój wg załączonego wzoru. Logotypy unijne związane z projektem: Wykonane metodą haftu w pełnej kolorystyce zgodne z wytycznymi wizualizacji PO KL Logotyp PO KL wraz z flagą UE, Nazwa projektu ZSZ - kuźnia dobrych praktyk, Hasło PO KL Człowiek -najlepsza inwestycja - umiejscowienie do uzgodnienia z Zamawiającym. Projekt należy przedstawić do akceptacji Zamawiającego. Spódnica materiał: poliester Kolor: czarny Krój wg załączonego wzoru. Bez nadruku logotypów. Koszula damska materiał: bawełna i elana w proporcjach optymalnych dla ubrań kelnerskich. Kolor: biały Krój wg załączonego wzoru. Bez nadruku logotypów. Rozmiary kompletów: 3 szt. L 4 szt. M 3 szt. S 7.Komplet męski: koszula, kamizelka kelnerska, spodnie 10 Kamizelka zapinana na guziki, na podszewce, materiał: poliester Kolor: szara Krój wg załączonego wzoru. Logotypy unijne związane z projektem: Wykonane metodą haftu w pełnej kolorystyce zgodne z wytycznymi wizualizacji PO KL Logotyp PO KL wraz z flagą UE, Nazwa projektu ZSZ - kuźnia dobrych praktyk, Hasło PO KL Człowiek -najlepsza inwestycja - umiejscowienie do uzgodnienia z Zamawiającym. Projekt należy przedstawić do akceptacji Zamawiającego. Spodnie materiał: poliester Kolor: czarny Krój wg załączonego wzoru. Bez nadruku logotypów. Koszula męska materiał: bawełna i elana proporcjach optymalnych dla ubrań kelnerskich. Bez nadruku logotypów. Kolor: biały Krój wg załączonego wzoru. Rozmiary kompletów: 2 szt. XL 4 szt. L 4 szt. M 8.Tunika - bluza hotelarska damska 10 Pionowe cięcia przodu i tyłu, zapięcie na zamek Materiał: poliester i bawełna w proporcjach optymalnych dla ubrań hotelarskich. Kolor: czarno-szary. Krój wg załączonego wzoru. Rozmiary: 3 szt. L 4 szt. M 3 szt. S Logotypy unijne związane z projektem: Wykonane metodą haftu w pełnej kolorystyce zgodne z wytycznymi wizualizacji PO KL Logotyp PO KL wraz z flagą UE, Nazwa projektu ZSZ - kuźnia dobrych praktyk, Hasło PO KL Człowiek -najlepsza inwestycja - umiejscowienie do uzgodnienia z Zamawiającym. Projekt należy przedstawić do akceptacji Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 181000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: zszbraniewo.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach