Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy przy ul. Sandomierskiej 41 i do Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie, 39 – 442 Chmielów ul. Zaciszna 4

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 39200 Dębica, ul. Sandomierska
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57 , fax. 0-14 681-56-59
  • Data zamieszczenia: 2018-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Sandomierska 41
    39200 Dębica, woj. podkarpackie
    tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57, fax. 0-14 681-56-59
    REGON: 78295900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny w Dębicy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy przy ul. Sandomierskiej 41 i do Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie, 39 – 442 Chmielów ul. Zaciszna 4
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I – Mięso/podroby/kości L.P. Nazwa produktu J.m./ zakres Ilość dla ZK Dębica Ilość dla OZ Chmielów Ilość razem Kod CPV 1 Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry, świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) Kg/m-c 450 130 580 15113000-3 2 Mięso drobne II wołowa świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) Kg/m-c 120 60 180 15111000-9 3 Wątroba wieprzowa świeża (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) Kg/m-c 90 35 125 15131131-2 4 Kości wieprzowe – rurki (bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia) Kg/m-c 150 60 210 15131131-2 CZĘŚĆ II – Wędliny L.P. Nazwa produktu J.m./ zakres Ilość dla ZK Dębica Ilość dla OZ Chmielów Ilość razem Kod CPV 1 Boczek mielony Kg/m-c 180 72 252 15131130-5 2 Kiełbasa parówkowa Kg/m-c 180 72 252 15131130-5 3 Kiełbasa zwyczajna Kg/m-c 180 72 252 15131130-5 4 Kiełbasa mielona – lencz Kg/m-c 180 72 252 15131130-5 5 Szynka tyrolska Kg/m-c 180 72 252 15131130-5 6 Parówki drobiowe (produkt wyłącznie z mięsa drobiowego) Kg/m-c 180 72 252 15131135-0 7 Szynka zielonogórska Kg/m-c 40 18 58 15131130-5 8 Szynka domowa Kg/m-c 40 18 58 15131130-5 9 Szynka drobiowa (produkt wyłącznie z mięsa drobiowego) Kg/m-c 40 18 58 15131135-0 10 Szynka konserwowa Kg/m-c 40 18 58 15131130-5 11 Filet z indyka (prasowany blok) (produkt wyłącznie z mięsa drobiowego) Kg/m-c 40 18 58 15131135-0 12 Kaszanka Kg/m-c 120 44 164 15131134-3
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach