Białostocka Fundacja Kształcenia Kadr ogłasza przetarg
- Adres: 15-441 Białystok, Spółdzielcza
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. (085) 653 77 00 , fax. (085) 732 95 05
- Data zamieszczenia: 2021-01-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Białostocka Fundacja Kształcenia Kadr
Spółdzielcza 8
15-441 Białystok, woj. podlaskie
tel. (085) 653 77 00, fax. (085) 732 95 05
REGON: ---00000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bfkk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: podmiot z art. 3 ust. 1 pkt.3 ustawy Prawo zamówień publicznych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia jest usługa realizacji szkoleń zawodowych w zakresie Kurs profesjonalnej obsługi konsumenta (in. Kurs kelnerski) dla uczestników w ramach projektu „Młodzi – zawodowo kompetentni na rynku pracy” WND-RPPD.03.03.01-20-0209/18. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Organizacji i przeprowadzenia szkolenia dla uczestników projektu „Młodzi – zawodowo kompetentni na rynku pracy”, WND-RPPD.03.03.01-20-0209/18 – Kurs profesjonalnej obsługi konsumenta (in. Kurs kelnerski) • Grupa docelowa: nauczyciele Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Stanisława Staszica w Sejnach • Miejsce realizacji: Sejny i/lub inna miejscowość wskazana przez Wykonawcę – Wykonawca zapewnia wówczas transport. W sytuacji, gdy miejsce prowadzenia szkolenia jest oddalone od miejsca zamieszkania osoby w nim uczestniczącej o więcej niż 50 km Wykonawca zapewnia uczestnikom również możliwość noclegu ze śniadaniem (w pokoju 2-osobowym w przypadku uczestników jednej płci lub w pokoju 1-osobowym w przypadku uczestników różnej płci) w hotelu o standardzie min. 2-gwiazdkowym. • Termin realizacji: od podpisania umowy do 31 sierpnia 2021 • Liczba uczestników: 2 nauczycieli • Wymiar godzin: min. 24 godziny szkoleniowe Zajęcia mogą odbywać się w weekendy lub w godzinach popołudniowych po zajęciach lekcyjnych, aby umożliwić uczestnictwo osobom pracującym. • Zajęcia praktyczne powinny stanowić minimum 80% czasu przeznaczonego na realizacje szkolenia. • Minimalny zakres programu szkolenia powinien obejmować: 1. Wizerunek kelnera i podstawy savoir vivre 2. Stanowisko pracy, podział na rewiry i przygotowanie lokalu do przyjęcia gości 3. Zastawa stołowa, prawidłowe nakrycie stołu, elementy dekoracyjne 4. Technika noszenia naczyń i tac 5. Techniki kelnerskie: Zasady serwowania dań (serwis a’la carte) Technika obsługi konsumenta przy podawaniu przekąsek Technika podawania zup, zasady serwowania dań zasadniczych Technika obsługi konsumenta przy podawaniu śniadań Technika podawania napojów bezalkoholowych: gorących i zimnych Technika podawania napojów alkoholowych 6. Organizacja przyjęć 7. Systemy rozliczeń kelnerskich • Zajęcia praktyczne powinny odbywać się w placówkach gastronomicznych, restauracjach lub odpowiednio przystosowanym i wyposażonym pomieszczeniu np. pracowni szkolnej • Wykonawca powinien zapewnić niezbędne narzędzia i produkty gwarantujące odpowiedni poziom szkolenia. • Egzamin i certyfikaty/ zaświadczenia: Po zdanym egzaminie (teoretycznym i praktycznym, w tym ew. egzaminie poprawkowym) uczestnik otrzymuje stosowne zaświadczenie/certyfikat ukończenia kursu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80530000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa przeprowadzenia kursów/warsztatów prowadzących do uzyskania dodatkowych umiejętności lub kwalifikacji zawodowych oraz kursów prawa jazdy kat. B i T uczestnikom projektu „WYstartujMY RAZEM”
Dodano: 2024-03-29 - „Usługi organizacji szkoleń dla nauczycieli w ramach projektu „Technologie innowacyjne przyszłością ZST w Czartajewie” UDA - RPPD.03.03.01-20-0261/19 – Cz. I-IV”
Dodano: 2023-04-12 - Usługi realizacji szkoleń specjalistycznych dla uczniów i szkoleń zawodowych dla nauczycieli w ramach projektu „Kompetentny uczeń – wykwalifikowany pracownik ” WND-RPPD.03.03.01-20-0167/18-00 – części I-VIII zamówienia
Dodano: 2021-05-10 - Usługi realizacji szkoleń specjalistycznych dla uczniów i szkoleń zawodowych dla nauczycieli w ramach projektu „Kompetentny uczeń – wykwalifikowany pracownik ” WND-RPPD.03.03.01-20-0167/18-00 – części I-VIII zamówienia
Dodano: 2021-04-14 - Usługa realizacji szkolenia zawodowego dla uczestników projektu „Młodzi – zawodowo kompetentni na rynku pracy” WND-RPPD.03.03.01-20-0209/18 – Kurs cukierniczy I stopnia
Dodano: 2021-01-14 - Przeprowadzenie szkolenia z zakresu bezpieczeństwa sieci komputerowych - testy penetracyjne dla uczestników projektu pn.: "Kształcimy umiejętności praktyczne"
Dodano: 2020-10-21 - Organizacja i przeprowadzenie kursów dla uczennic i uczniów Zespołu Szkół nr 6 im. Karola Brzostowskiego w Suwałkach ramach projektu „Zawodowcy przyszłości”
Dodano: 2020-10-05 - Usługi realizacji szkoleń zawodowych dla uczestników projektu „Dla Siemiatycz razem” – 2 edycja WND-RPPD.09.01.00-20-0162/18 – części I-II zamówienia
Dodano: 2020-09-17 - Usługi realizacji szkoleń zawodowych dla uczestników projektu „Młodzi – zawodowo kompetentni na rynku pracy” WND-RPPD.03.03.01-20-0209/18 – części I-II zamówienia
Dodano: 2020-09-09 - Organizacja i przeprowadzenie szkoleń dla osób osadzonych w jednostce penitencjarnej Okręgowego Inspektoratu Służby Więziennej w Białymstoku - Areszcie Śledczym w Suwałkach w ramach POWER 2014-2020
Dodano: 2020-08-05