Przetargi.pl
Przedmiotem przetargu nieograniczonego jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników laboratoriów oraz uczestników wykładów i warsztatów w ramach projektu Czas zawodowców - wielkopolskie kształcenie zawodowe w Poznaniu i Pile Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Nr POKL. 09.02.00-30-001/12.

Politechnika Poznańska ogłasza przetarg

  • Adres: 60-965 Poznań, Pl. M. Skłodowskiej-Curie 5
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 61 6653538 , fax. 61 6653738
  • Data zamieszczenia: 2015-03-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Poznańska
    Pl. M. Skłodowskiej-Curie 5 5
    60-965 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 61 6653538, fax. 61 6653738
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.put.poznan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem przetargu nieograniczonego jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników laboratoriów oraz uczestników wykładów i warsztatów w ramach projektu Czas zawodowców - wielkopolskie kształcenie zawodowe w Poznaniu i Pile Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Nr POKL. 09.02.00-30-001/12.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem przetargu nieograniczonego jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników laboratoriów oraz uczestników wykładów i warsztatów w ramach projektu Czas zawodowców - wielkopolskie kształcenie zawodowe w Poznaniu i Pile szczegółowo określonych w Załączniku B do SIWZ Opis Przedmiotu Zamówienia oraz w Załączniku A-1 do SIWZ Formularz cenowy (niniejsze załączniki stanowić będą załączniki do umowy)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający w niniejszym postępowaniu nie będzie pobierał wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Zapewn. każd.dnia, w kt.świadcz.jest usł., wyboru dla każdego chętnego uczestnika dodatk. smaku soku, zgodnego z inną pozycją menu opis.wOPZ
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.put.poznan.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach