4 Regionalna Baza Logistyczna ogłasza przetarg
- Adres: 50-984 Wrocław, ul. Pretficza 28
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 261 651 025 , fax. 261 651 085
- Data zamieszczenia: 2016-03-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 4 Regionalna Baza Logistyczna
ul. Pretficza 28 28
50-984 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 261 651 025, fax. 261 651 085
REGON: 93007787600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.4rblog.wp.mil.pl.
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Wojskowa.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PN na dostawę miodu (nr sprawy: MAT/92-168/2016) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie publiczne realizowane w trybie przetargu nieograniczonego na dostawę miodu (o wartości poniżej 135 000 euro). Zamawiający informuje, iż przewiduje korzystanie z zamówień opcjonalnych (prawo opcji), zgodnie z §2 wzoru umowy stanowiącego Załącznik nr 5 do SIWZ. Zamawiający w Załączniku nr 1 do SIWZ określa minimalny (gwarantowany) poziom zamówienia, który na pewno zostanie zrealizowany. Zamawiający może poszerzyć zakres zamówienia poprzez zwiększenie ilości asortymentu do maksymalnej ilości określonej w tabeli w Załączniku nr 1 do SIWZ, w kolumnie: Ilość (zamówienie opcjonalne). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031421009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: certyfikat Systemu HACCP
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.4rblog.wp.mil.pl.
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną