Województwo Małopolskie ogłasza przetarg
- Adres: 31-156 Kraków, ul. Basztowa 22
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 4300394, 6303408,6303122 , fax. 012 6160144,6303126
- Data zamieszczenia: 2015-04-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Województwo Małopolskie
ul. Basztowa 22 22
31-156 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 4300394, 6303408,6303122, fax. 012 6160144,6303126
REGON: 35155428700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.malopolskie.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja kuchni polowej podczas półfinałów oraz wielkiego finału 11 Małopolskiego Festiwalu Smaku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja kuchni polowej podczas półfinałów oraz wielkiego finału 11 Małopolskiego Festiwalu Smaku. 2. Przedmiot zamówienia obejmuje trzy etapy: a) Etap I organizacja kuchni polowej podczas półfinałów 11 Małopolskiego Festiwalu Smaku w miesiącu czerwcu w następujących miastach i terminach: Wieliczka - 7 czerwca Oświęcim - 14 czerwca Wadowice - 21 czerwca b) Etap II organizacja kuchni polowej podczas półfinałów 11 Małopolskiego Festiwalu Smaku w miesiącu lipcu w następujących miastach i terminach: Miechów - 5 lipca Nowy Targ - 12 lipca Tarnów - 19 lipca Stary Sącz - 26 lipca c) Etap III organizacja kuchni polowej wielkiego finału Festiwalu w dniach 29-30 sierpnia 2015 r. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz warunki wykonania usługi zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 7 do siwz. 4. Wielkość zamówienia stanowi kwotę ok. 81 300 zł netto - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 799530009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Przed upływem terminu składania ofert, wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium przetargowe, na czas równy okresowi związania ofertą, w wysokości: 1 800,00 zł, słownie: jeden tysiąc osiemset złotych 2. Wadium może być wniesione w jednej lub kilku formach wymienionych w art. 45 ust. 6 ustawy. 3. Wadium w formie pieniężnej winno być wniesione przelewem na konto: 48 1240 4575 1111 0010 5133 2243 z dopiskiem Wpłata wadium OR-X.272.46.2015 4. Wadium w pozostałych formach winno być wniesione do kasy w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Małopolskiego, ul. Racławicka 56, 30-017 Kraków, (piętro III, pokój nr 316). Kasa jest czynna: w dni robocze w godzinach np. 8.30 - 10.00 oraz 13.00 - 15.00, za wyjątkiem ostatniego dnia roboczego miesiąca, kiedy kasa jest czynna od 8.30 - 14.00. 5. Wadium wnoszone w formach innych niż w pieniądzu, winno gwarantować Zamawiającemu wypłatę wadium, w przypadku zaistnienia okoliczności wskazanych w art. 46 ust. 4a i 5 pkt 1) i 3) ustawy. 6. Niedopuszczalne jest wprowadzanie jakichkolwiek warunków ograniczających Zamawiającemu wypłacenie wadium. 7. Zamawiający zwraca lub zatrzymuje wadium na zasadach i w trybie art. 46 ustawy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Dodatkowe działania z zakresu public relations związane z promocją działań prowadzonych w kuchni polowej podczas 11 MFS
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.malopolska.pl/umwm
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja logistyczna 11 Małopolskiego Festiwalu Smaku w 2015 r
Dodano: 2015-02-24 - Zapewnienie zaplecza technicznego wraz z jego obsługą oraz uzyskanie stosownych opinii i zezwoleń niezbędnych do organizacji Festiwalu Nauki na płycie Rynku Głównego w Krakowie
Dodano: 2015-01-20 - Organizacja logistyczna 10 Małopolskiego Festiwalu Smaku w 2014 r.
Dodano: 2014-03-28 - Zapewnienie zaplecza technicznego wraz z jego obsługą oraz pozyskanie stosownych opinii i zezwoleń niezbędnych do organizacji Festiwalu Nauki w Krakowie
Dodano: 2013-12-16 - Kompleksowa obsługa techniczna (realizacja nagłośnienia, oświetlenia i wizji) prób oraz koncertów w ramach 47. Festiwalu im. Jana Kiepury w Krynicy-Zdroju
Dodano: 2013-07-09 - Kompleksowa techniczna obsługa koncertów organizowanych w ramach Festiwalu Majówkowego w Krynicy-Zdroju
Dodano: 2013-04-16 - Organizacja 9. Małopolskiego Festiwalu Smaku w 2013 r.
Dodano: 2013-03-13 - Zapewnienie zaplecza technicznego wraz z jego obsługą oraz pozyskanie stosownych opinii i zezwoleń niezbędnych do organizacji Festiwalu Nauki w Krakowie
Dodano: 2012-12-28 - Obsługa techniczna (realizacja nagłośnienia, oświetlenia i wizji) prób oraz koncertów w ramach 46 Festiwalu im. Jana Kiepury w Krynicy - Zdroju
Dodano: 2012-07-20