Przetargi.pl
Mrożonki

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego 5
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 2837200 , fax. 54 2837320
  • Data zamieszczenia: 2015-09-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5 5
    87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 2837200, fax. 54 2837320
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mrożonki
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów( warzywa, owoce, grzyby, produkty mięsne ) mrożonych wyszczególnionych w zał. nr 2 do specyfikacji. Lp Asortyment Orientacyjna ilość kg rocznie 1 2 3 1 Brokuły kl.I; 40-60mm; opakowanie 2 kg 1500 2 Brukselka, kl.I; kalibraż 22-26mm opakowanie 2 kg 400 3 Fasolka żółta, cieta na 2-4 cm, opakowanie 2 kg 1500 4 Kalafior, kl.I 20-40mm, opakowanie 2 kg 1000 5 Szpinak,kl.I całe liście, opakowanie 2 kg 250 6 Groszek zielony, kl.I niekalibrowany, twardość 126-145Jt opakowanie 2 kg 400 7 Kukurydza ziarno, opakowanie 2 kg 100 8 Włoszczyzna mrożona ( marchew słupki 65%, pietruszka słupki 15%, seler słupki 15%, por 5%), opakowanie 2 kg 500 9 Bukiet warzyw ( kalafior25%, brokuł 25%, marchew 50%), opakowanie 2 kg 400 10 Miesznka kompotowa ( śliwka z pestką 45%, porzeczka czarna 30%,truskawka 30%), opakowanie 2,5 kg 2700 11 Truskawki kl.I niekalibrowana, opakowanie 2,5 kg 100 12 Maliny, kl.I; 80-85% owoców całych, opakowanie 2,5 kg 110 13 Marchewka z groszkiem 650 14 Wiśnie, kl.i, bez pestek, opakowanie 2,5 kg 32 15 Jagoda, kl.I, opakowanie 2,5 kg 115 16 Żurawina, kl.I, opakowanie 2,5 kg 80 17 Podgrzybek cały, opakowanie 2,5 kg 17 18 Flaki wołowe w rosole ( przedżołądki wołowe 48,2%, warzywa 8,2%, przyprawy 0,8%, rosół 2,1%, woda, 40,7%), opakowanie 0,9 kg 600 19 Knedle z truskawkami 600 20 Pyzy z mięsem 500 21 Pierogi ruskie 600 22 Pierogi z kapustą i grzybami 600 23 Pierogi ze szpinakiem 600
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153300000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności , w tym 21 dni - 3%, 30 dni -5%, 45 dni -10%, 60 dni -20%
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.22wszur.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach