Przetargi.pl
Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4332471
  • Data zamieszczenia: 2013-11-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki 4a 4a
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 077 4332471
    REGON: 00032020700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia, jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1. Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 4.300 2. Mięso wołowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 600 3. Karczek wieprzowy bez kości, zg. z PN kl/gat. I, kg 200 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1. Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.200 2. Mięso gulaszowe z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 400 3. Żołądki drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.600 4. Serca drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.600 Część 3 Wędliny drobiowo - wieprzow - wołowe 1. Kiełbasa litewska, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.150 2. Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 3. Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.300 4. Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 5. Kiełbasa parówki śląskie, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 6. Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 7. Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 8. Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 9.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 10.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 11.Boczek wędzony, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.000 12.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl/gat. I, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada schabowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 130 2.Polędwica z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 260 3.Polędwica z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 130 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl/gat. I, kg 130 5.Serdelki drobiowe,zg. z PN kl/gat. I,kg 130 6.Szynka z indyka,zg. z PN kl/gat. I, kg 130 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 330 8.Kiełbasa szynkowa z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 130 9.Parówki drobiowe cienkie, zg. z PN kl/gat. I, kg 130 10.Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl/gat. I, kg 130 11.Kiełbasa biała drobiowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 130 Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona zg. z PN kl/gat. I, kg 600 2.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10% zg. z PN kl/gat. I, kg 1.800 3.Pasztet wieprzowy - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 4.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.200 Część 6 Konserwy mięsne 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 27% ,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 3.Przysmak śniadaniowy 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 4.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%,zg. z PN kl/gat. I, kg 2.300 5.Pasztet mazowiecki / wiejski/popularny 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach