Przetargi.pl
MIĘSO, WĘDLINY I PODROBY

Szpital Specjalistyczny w Pile ogłasza przetarg

  • Adres: 64920 Piła, ul. Rydygiera
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 672 106 207 , fax. (067) 212 40 85
  • Data zamieszczenia: 2017-04-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny w Pile
    ul. Rydygiera 1
    64920 Piła, woj. wielkopolskie
    tel. 672 106 207, fax. (067) 212 40 85
    REGON: 126182000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    MIĘSO, WĘDLINY I PODROBY
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin, tłuszczu wieprzowego oraz podrobów, żołądków wołowych dla potrzeb Szpitala Specjalistycznego w Pile. Szczegółowy zakres zamówienia określa załącznik nr 2 do SIWZ będący jednocześnie formularzem cenowym. Dostawy przedmiotu zamówienia odbywać się będą do Działu Żywienia Szpitala dwa razy w tygodniu tj. wtorek i czwartek, w godzinach od 630 do 1300. Dostawy będą dokonywane sukcesywnie partiami, zgodnie z potrzebami Zamawiającego. Wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia własnym transportem, na własny koszt i ryzyko zgodnie z wymogami HACCP.Dostarczone produkty winny odpowiadać Polskim Normom oraz być zgodne z normami określonymi i obowiązującymi na obszarze Unii Europejskiej.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach