Zakład Produkcyjno Usługowy Handlowy Lasów Państwowych ogłasza przetarg
- Adres: 10-307 Olsztyn, ul. M. Zientary-Malewskiej 51/53
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5327304 , fax. 089 5268817
- Data zamieszczenia: 2014-08-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Produkcyjno Usługowy Handlowy Lasów Państwowych
ul. M. Zientary-Malewskiej 51/53 51/53
10-307 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5327304, fax. 089 5268817
REGON: 51100169100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/rdlp_olsztyn/zpuh_olsztyn
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka skarbu państwa nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Konserwy mięsne - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
-konserwy mięsne zapakowane w puszki 300g,EO(system łatwootwieralny) zawierająca kawałki mięsa minimum 20mm. Zawartość mięsa nie mniej niż 80% 1.Wieprzowina w sosie własnym Ilość- 25.000 sztuk 2. Szynka wieprzowa Ilość- 15.000 sztuk 3. Golonka wieprzowa Ilość- 35.000 sztuk 4. Gulasz angielski Ilość- 35.000 sztuk - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: ocena jakościowa
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/rdlp_olsztyn/zpuh_olsztyn/zamowienia_publiczne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawy konserw i przetworów mięsnych
Dodano: 2016-01-05 - Konserwy mięsne
Dodano: 2015-08-12 - Dostawy konserw mięsnych
Dodano: 2015-01-13 - Dostawy konserw mięsnych i pasztetów do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2014-12-03 - dostawa artykułów ogólnospożywczych.
Dodano: 2013-11-07 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2013-11-06 - Dostawy konserw mięsnych i pasztetów do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2013-10-10 - Dostawy konserw mięsnych
Dodano: 2013-09-13 - -konserwy mięsne zapakowane w puszki 300g,EO(system łatwootwieralny) zawierająca kawałki mięsa minimum 20mm
Dodano: 2013-09-02 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2013-01-04