Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3272600
- Data zamieszczenia: 2014-07-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
ul. Kleczkowska 35 35
50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3272600
REGON: 00032054900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka penitencjarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostwa mięsa drobiowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Kurczak tuszka (szacunkowa wielkość zamowienia wynosi 960 kg) - tuszka świeża, schłodzona, o prawidłowym kształcie i dobrze wykształconych mięśniach, wykrwawiona, wypatroszona, bez głowy i łap oraz bez widocznych uszkodzeń i wystających złamań; upierzenie całkowicie zdjęte; barwa jednolita, jasnokremowa.Polska Norma: PN-98/A-86520 2. Mięso gulaszowe z kurczaka (szacunkowa wielkość zamowienia wynosi 10 800 kg) - kawałki mięśni pozbawione skóry, kości, ścięgien, błon, węzłów chłonnych, prawidłowo wykrwawione, nie dopuszcza się krwawych wylewów w mięśniach; schłodzone. Polska Norma: PN-94/A-86524 z późniejszymi zmianami 3. Żołądki z kurczaka (szacunkowa wielkość zamowienia wynosi 2 160 kg) - żołądki uzyskane podczas patroszenia tuszki kurczęcej, pozbawione części niejadalnych, z usuniętą treścią oraz warstwą zrogowaciałą, żołądkiem gruczołowym, dwunastnicą i nadmiarem tłuszczu; dopuszcza się niewielkie uszkodzenia mięśnia oraz pozostałości tkanki łącznej, niedopuszczalna zielonkawa barwa; schłodzone. Polska Norma: PN-95/A-86523 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa art. mięsa drobiowego, pieczywa i art. mleczarskich dla Głogowskiego Szpitala Powiatowego sp. z o.o. Znak sprawy ZP/12/2016
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i drobiowego; USK/DZP/PN-22/2016
Dodano: 2016-03-16 - DOSTAWA DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2015-11-23 - DOSTAWA DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2015-10-27 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych. Nr sprawy: ŻYWN/555/2015
Dodano: 2015-09-21 - Dostawa mięsa drobiowego i wieprzowego
Dodano: 2015-03-03 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych w 2015 roku
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych w 2015 roku
Dodano: 2014-09-10 - Dostawa drobiu, podrobów i wyrobów drobiowych dla Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Ostrowinie.
Dodano: 2014-05-13 - Dostawa mięsa drobiowego i wieprzowego; USK/DZP/PN-13/2014
Dodano: 2014-02-18