Przetargi.pl
DOSTAWY WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO, DROBIOWEGO I PODROBÓW NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W LUBAWIE

Dom Pomocy Społecznej w Lubawie ogłasza przetarg

  • Adres: 14-260 Lubawa, ul. Grunwaldzka 16
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 648 86 43, 645 21 53 , fax. 0-89 648 71 98
  • Data zamieszczenia: 2013-11-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Lubawie
    ul. Grunwaldzka 16 16
    14-260 Lubawa, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 648 86 43, 645 21 53, fax. 0-89 648 71 98
    REGON: 00103051700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: /bip.warmia.mazury.pl/powiat_ilawski/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samodzielna samorządowa jednostka organizacyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO, DROBIOWEGO I PODROBÓW NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W LUBAWIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I MIĘSO WIEPRZOWE- łopatka wp. b/kości - 800 kg: schab b/kości-150 kg; karczek wp. b/kości -350 kg; szynka wp b/kości-250 kg; żeberka-250 kg; kości wp. -1000 kg. CZĘŚĆ II WĘDLINY- Kiełbasa szynkowa- 320 kg; kiełbasa mortadela-100 kg; kiełbasa parówkowa-500 kg; kiełbasa śląska -450 kg, kiełbasa zwyczajna 450 kg; mielonka -100 kg; ogonówka wędzona-350 kg; kiełbasa krakowska-300 kg; szynka konserwowa/tostowa-100 kg; szynka wiejska -450 kg; kiełbasa tyrolska/ szynka tyrolska -200 kg; kiełbasa biała parzona-50 kg; boczek wędzony-200 kg; szynka gotowana chuda-150 kg; pasztetowa wędzona (wątrobianka) -200 kg; pieczeń rzymska- -150 kg; baleron- 200 kg; metka cebulowa (baton)-150 kg; metka łososiowa (baton) - 150 kg; CZĘŚĆ III MIĘSO DROBIOWE- udko z kurczaka-700 kg; kurczak świeży- 200 kg; filet z piersi kurczaka-300 kg; wątróbka drobiowa-100 kg; żołądki drobiowe-150 kg CZĘŚĆ IV PODROBY-flaczki wp.-100 kg; kaszanka jęczmienna (krupniok)- 450 kg; pasztet wp.-100 kg; salceson czarny-100 kg; salceson biały- 100 kg, słonina-30 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: /bip.warmia.mazury.pl/powiat_ilawski/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach