Przetargi.pl
Dostawy różnych artykułów spożywczych

Zakład Karny Nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 86-300 Grudziądz, ul. Wybickiego 10/22
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 56 64 40 400 , fax. 56 64 40 499
  • Data zamieszczenia: 2014-06-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 1
    ul. Wybickiego 10/22 10/22
    86-300 Grudziądz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 56 64 40 400, fax. 56 64 40 499
    REGON: 00031964100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl-link zamówienia publiczne-OISW w Bydgoszczy-Zakład Karny Nr 1 w Grudziądzu
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy różnych artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    cz.1 ARTYKUŁY ZBOŻOWE - przedmiot zamówienia: Lp.Nazwa artykułu CPV Norma ZK1 ZK2-OZ Razem 1.Mąka pszenna typu 500: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności - nie mniej niż 4 m-cy; - barwa - biała z odcieniem żółtym; - smak i zapach - swoisty; - bez obecności szkodników zbożowo - mącznych i innych pozostałości 15612100-2 PN-A-74022 7 000 kg 4780 kg 11780 kg 2.Mąka ziemniaczana: - opakowania - do 1 kg; - zapach i smak - typowy dla skrobi ziemniaczanej; - postać i barwa - biały proszek; 15623000-1 PN-A-74710 30 kg ___ 30 kg 3.Makaron: - typu świderki, muszelki, itp.; - opakowanie - 1 kg - 25 kg; 15851100-2 PN-A-74131 7 000 kg 1360 kg 8360 kg 4.Makaron: - typu nitki - opakowanie - 1 kg - 25 kg; 15851100-2 PN-A-74131 ____ 1300 kg 1300 kg 5.Kasza jęczmienna: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; 15613100-8 PN-887A-7403 2 000 kg 1850 kg 3850 kg 6.Kasza manna: - opakowanie - 0,5 kg - 25 kg; - zapach i smak - typowy dla kaszy mannej; - bez obecności szkodników i innych pozostałości; 15613100-8 PN-88/A-74203 2 000 kg 650 kg 2650 kg 7.Ryż biały: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; 15614100-6 PN-A-74220 7 000 kg 1520 kg 8520 kg cz.2 BULIONY - przedmiot zamówienia: Lp. Nazwa artykułu CPV Norma ZK1 ZK2 -OZ Razem 1. Rosół jarzynowy w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15892000-7 PN-A-75980:1997 1 500 kg ____ 1 500 kg 2. Rosół drobiowy w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15891500-5 PN-A-97052 1 000 kg ____ 1000 kg 3.Rosół grzybowy w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy 15891500-5 PN-A-94050 10 kg ____ 10 kg 4.Barszcz biały w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy 15891400-4 PN-A-94050:1996 200 kg ____ 200 kg 5.Żurek w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy 15891400-4 PN-A-94050 200 kg 320 kg 520 kg 6.Zupa pieczarkowa w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy 15891400-4 PN-A-94050 ____ 68 kg 68 kg 7.Przyprawa jarzynka w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy 15890000-3 PN-A-94050 ______ 1190 kg 1190 kg 8.Przyprawa do zup w płynie - maggi: - opakowanie - 1 l - 5 l; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy 15890000-3 PN-A-94052 2 000 l 640 l 2640 l 9.Bulion z kury w proszku - opakowania od 5 - 35 kg - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy 15891500-5 PN-A-94052:1996 ____1620 kg 1620 kg cz. 3 CUKIER - przedmiot zamówienia Lp.Nazwa artykułu CPV Norma ZK1 ZK2-OZ Razem 1.Cukier biały kryształ: - opakowanie max. do 25 kg 15831200-4 PN-A-74850 3 000 kg 4700 kg 7700 kg cz. 4 RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE I PRZYPRAWY - przedmiot zamówienia Lp.Nazwa artykułu CPV Norma ZK1 ZK2-OZ Razem 1.Cukier waniliowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15831000-2 BN-79-8133-01 50 kg___ 50 kg 2.Chrupki kukurydziane: -opakowanie od 0,08 kg do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15613311-1 PN-A-88036:1998 200 kg ___ 200 kg 3.Curry w proszku: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15871200-6 PN-R-87022 40 kg 3 kg 43 kg 4.Biszkopty: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15882000-4 PN-A-88115:1998 250 kg ___ 250 kg 5.Budyń: - smak - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15620000-0 PN-A-94051 200 kg ------ 200 kg 6.Czosnek granulowany: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15871000-4PN-A-86967 30 kg 6 kg 36 kg 7.Galaretka niskosłodzona: - smak - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15833100-7PN-94/A-75104 100 kg ____ 100 kg 8.Herbata granulowana: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15863000-5PN-ISO 3720 800 kg 330 kg 1130 kg 9.Kawa zbożowa: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15861000-1 PN-A-94013 1 700 kg 580 kg 2280 kg 10.Kisiel: - smak - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15620000-0 PN-A-94051 200 kg 120 kg 320 kg 11.Kwasek cytrynowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15890000-3 PN-81/A-79734 50 kg 24 kg 74 kg 12.Liść laurowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15871000-4 PN-R-87022 40 kg 24 kg 64 kg 13.Majeranek: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15872000-1 PN-A-86958 40 kg 35 kg 75 kg 14.Majonez: - opakowanie - wiaderka do 5 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15871273-8 PN-A-86950:1995 900 kg _____ 900 kg 15.Musztarda; - opakowanie - wiaderka do 5 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15871250-1PN-A-86964 1 000 kg 153 kg 1153 kg 16.Ocet 10% 0,5 l 15871120-1 PN-72/A-79733 600 l 236 l 836 l 17.Papryka mielona ostra: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15871000-4PN-A-86955 40 kg 47 kg 87 kg 18.Papryka mielona słodka: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15871000-4 PN-A-86955 ______ 47 kg 47 kg 19.Pieprz czarny mielony: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15872100-2 PN-A-86965 120 kg 59 kg 179 kg 20.Proszek do pieczenia: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15899000-6 PN-A-94017:1998 20 kg ____ 20 kg 21.Sól kuchenna: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy, 15872400-5 PN-C-84081 3 000 kg 1250 kg 4250 kg 22.Ziele angielskie: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15870000-7 BN-67/8132-14 40 kg 24 kg 64 kg 23.Bazylia suszona: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15870000-7BN-67/8132-14 ___ 4 kg 4 kg 24.Chili w proszku: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy 15871000-4 PN-A-86955 ___ 3 kg 3 kg 25.Cynamon w proszku: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15871000-4 PN-A-86955 _____ 1 kg 1 kg 26.Kminek: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15870000-7 BN-67/8132-14 ___ 5 kg 5 kg 27.Oregano suszone: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15870000-7 BN-67/8132-14 ____ 5 kg 5 kg 28.Przyprawa do mięsa mielonego: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15870000-7 BN-67/8132-14 ____ 7 kg 7 kg 29.Zioła prowansalskie suszone: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15870000-7 BN-67/8132-14 ____ 2 kg 2 kg 30.Żelatyna spożywcza: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15892000-7 PN-A-82245:1993 50 kg ____ 50 kg cz. 5 PRODUKTY SOJOWE - przedmiot zamówienia Lp.Nazwa artykułu CPV Norma ZK1 ZK2-OZ Razem 1.Granulat sojowy: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15890000-3 PN-ISO 5506 600 kg 100 kg 700 kg 2.Kotlety sojowe: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15890000-3 PN-ISO 5506 ____ 94 kg 94 kg 3.Kostka sojowa: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15890000-3PN-ISO 5506 500 kg 100 kg 600 kg cz. 6 PRODUKTY STRĄCZKOWE - przedmiot zamówienia Lp.Nazwa artykułu CPV Norma ZK 1 ZK2-OZ Razem 1.Fasola JAŚ średni; - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15331130-7 PN-75/R-65031 2 500 kg 1445 kg 3945 kg 2.Groch łuskany: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15311133-8 PN-A-74220:1997 2 000 kg 800 kg 2800 kg cz. 7 PRZETWORY WARZYWNE - przedmiot zamówienia Lp.Nazwa artykułu CPV Norma ZK1 ZK2 Razem 1.Chrzan tarty: - opakowanie jednostkowe- słoiki do 0,9 l - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; 15331400-1 PN/R-75520 50 kg 105 kg 155 kg 2.Fasolka konserwowa: - op.2500- 3000 ml, długość ok. 5 cm, kolor zielony, bez łyka, zalewa klarowna; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; 15331464-7 PN-V-74016:2001 200 kg ___ 200 kg 3.Groszek konserwowy: - op. 2500-3500 ml, kolor zielony, soczysty, ziarna całe, nie zepsute, bez obcych zapachów; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; 15331462-3 PN-76/A-77803 900 kg 485 kg 1385 kg 4.Koncentrat pomidorowy 30%: - opakowanie - puszka 4500g; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; 15331427-6 PN-75/A-77601 3 000 kg 1790 kg 4790 kg 5.Kukurydza konserwowa: - op. 2500-3000 ml, ziarna młodej kukurydzy luzem w zalewie konserwującej, ziarna całe nieuszkodzone, zalewa barwy żółtawej i żółta, opalizująca lub mętna z osadem tkanki roślinnej na dnie opakowania, konsystencja miękka - wyrównana, smak i zapach - charakterystyczny dla kukurydzy bez obcych smaków i zapachów; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; 15331470-2 PN-A-77807 600 kg 120 kg 720 kg 6.Leczo pieczarkowe: - produkt spożywczy otrzymany ze świeżych warzyw i grubo pokrojonych pieczarek z dodatkiem soli kuchennej, utrwalony przez pasteryzację; - konsystencja - półpłynna do gęstej, z widocznymi kawałkami warzyw i pieczarek; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; 15331135-2 PN-A-86951:2006 1 500 kg 1075 kg 2575 kg 7. Papryka czerwona mrożona: - op. do 5 kg - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; 15331170-9 PN-A-94001:1999P ____ 472 kg 472 kg 8.Ogórki konserwowe całe: - op.2500-4000 ml, termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy, produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno - smakowych, zalanych zalewą octową z dodatkiem soli i cukru, utrwalony przez pasteryzację w opakowaniu hermetycznie zamkniętym, struktura - dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne, chrupkie, powierzchnia ogórków wolna od uszkodzeń mechanicznych i plam chorobowych; 15331500-2 PN-A-77801 400 kg ___ 400 kg cz. 8 PRZETWORY OWOCOWE - przedmiot zamówienia Lp. Nazwa artykułu CPV Norma ZK1 ZK2-OZ Razem 1. Dżem: - opakawania jednostkowych 25g; - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; 15332290-3 PN-A-75100 10 kg 127 kg 137 kg 2.Miód: - opakawania jednostkowych 25g; - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; 15831600-8 PN-88/A77626 20 kg 400 kg 420 kg 3.Dżem: - w opakowaniach jednostkowych do 15 kg, - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; 15332290-3 PN-A-75100 4 000 kg 755 kg 4755 kg 4.Marmolada: - w opakowaniach jednostkowych do 15 kg, - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; 15332230-5 PN-93/A-75103 4 000 kg 1080 kg 5080 kg 5.Kompot truskawkowy: - słoik o pojemności 0,900 l - 1 l, wygląd -widoczne całe owoce, zalewa klarowna, ekstrakt ogólny nie mniej niż 20 %, smak i zapach smak słodki, charakterystyczny dla kompotu truskawkowego, minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 6 miesięcy; 15332100-5 PN-75/A-75953 800 l ____ 800 l 6.Mieszanka owocowa mrożona: - op. do 5 kg - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; 15331100-8 PN-A-78652:1997/:A z 1:2002 ____ 395 kg 395 kg 7.Dżem truskawkowy - w opakowaniach jednostkowych do 15 kg, - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; 15332290-3 PN-A-75100 ____ 650 kg 650 kg 8.Kompot śliwkowy: - słoik o pojemności 0,900 l - 1 l, wygląd widoczne całe owoce, zalewa klarowna, ekstrakt ogólny nie mniej niż 20 %, smak i zapach smak słodki, charakterystyczny dla kompotu śliwkowego, minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 6 miesięcy; 15332100-5 PN-75/A-75953 200 l ___ 200 l
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 156121002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl-link zamówienia publiczne-OISW w Bydgoszcy-Zakład Karny Nr 1 w Grudziądzu
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach