Przetargi.pl
Dostawy przetworów mlecznych do Aresztu Śledczego w Warszawie Grochowie.

Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów ogłasza przetarg

  • Adres: 04-275 Warszawa, ul. Chłopickiego 71A
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 6105541 , fax. 22 6734501
  • Data zamieszczenia: 2013-09-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów
    ul. Chłopickiego 71A 71A
    04-275 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 6105541, fax. 22 6734501
    REGON: 00032124700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy przetworów mlecznych do Aresztu Śledczego w Warszawie Grochowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Mleko w proszku odtłuszczone - 2000 kg, CPV15511500-8, PN-A-86024- spożywcze, smak i zapach czysty, w opakowaniu max. 25kg. od 0,5% tł., o barwie jasnej, etykietowane z naniesioną na każdym opakowaniu datą przydatności do spożycia co najmniej 60dni od daty dostarczenia, oraz składem chemicznym i surowcowym zgodnym z obowiązującymi przepisami prawa, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. Ser topiony- 2400 kg, CPV 15542200-1 PN-66/A-86233(o smaku śmietankowym, paprykowym, szynkowym, ziołowym, czosnkowym) w opakowaniu jednostkowym o wadze netto 100g/szt., etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia co najmniej 2 miesiące od daty dostarczenia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. Ser żółty - 1200 kg, CPV 15542000-9 PN-68/A-86230 bez dodatków, foliowany w opakowaniu jednostkowym max.3 kg./blok, etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia co najmniej 30 dni od daty dostarczenia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. Serek homogenizowany - 800 kg, CPV 15545000-0 PN-91/A-86300 o smaku waniliowym. W opakowaniu jednostkowym od 125 do 200g/ sztuka, etykietowany, z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia co najmniej 30 dni od daty dostarczenia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. Śmietana 30% - 1000 l, CPV 15512200-2, PN-68/A-86230 w folii o objętości od 1 do 5 l/szt., etykietowana z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia co najmniej 10 dni od daty dostarczenia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. Twaróg- 6000 kg, CPV 15542100-0 PN-91/A-86300 półtłusty, bez dodatków. W opakowaniu jednostkowym od 100g. do 1 kg./szt., etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia co najmniej 10 dni od daty dostarczenia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. Serek wiejski - 600 kg, CPV 15540000 PN-91/A-86300 serek wiejski ziarnisty w opakowaniu jednorazowym o wadze 200 g., etykietowany z naniesioną na każdej sztuce datą przydatności do spożycia co najmniej 30 dni od daty dostarczenia oraz składem chemicznym i surowcowym, a także z dostarczonym przy każdej dostawie handlowym dokumentem identyfikacyjnym HDI. Wymagania dodatkowe dotyczące przedmiotu zamówienia: Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia transportem zgodnie wymogami rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiającego szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. z 2006r nr. 171 poz. 1225) i rozporządzenia (WE) nr 852 /2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r w sprawie higieny środków spożywczych (DZ.U. UE L 139 z 30 kwietnia 2004r, str.1 , Dz U UE Polskie wydanie specjalne rozdz. 13, t.34) - załącznik nr 4.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155115008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY żąda od WYKONAWCÓW wniesienia wadium w wysokości 3700 zł. (Słownie: trzy tysiące siedemset złotych.).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach