Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Pijarska 1
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 018 4485600 , fax. 018 4485609
- Data zamieszczenia: 2016-05-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Pijarska 1 1
33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
tel. 018 4485600, fax. 018 4485609
REGON: 00031999000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mięsnych: 1) 4 200 kg - półtusze wieprzowe schłodzone zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) - wieprzowina. 2) 11 000 kg - ćwiartka z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) - drób. 3) 1 100 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) - wędliny drobiowe. 4) 850 kg - polędwica tostowa z drobiu zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) - wędliny drobiowe. 5) 300 kg - pasztetowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) - wędliny drobiowe. 6) 1 100 kg - parówki drobiowe zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) - wędliny drobiowe. 7) 1 900 kg - salceson ozorkowy zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny. 8) 1 700 kg - podgardle wędzone zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny. 9) 1 730 kg - pasztetowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny. 10) 3 560 kg - kiełbasa mielona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny. 11) 2 140 kg - luncheon meat zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny. 12) 300 kg - kiełbasa krakowska parzona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny. 13) 4 400 kg - kiełbasa zwyczajna zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny. 14) 2 000 kg - kiełbasa toruńska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny. 15) 4 000 kg - mortadela zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny. 16) 3 600 kg - kaszanka zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131134-3) - kaszanka i inne wędliny krwiste. II. Opis dodatkowy: 1. Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw min. dwa do trzech razy w tygodniu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Zakładu Karnego w Nowym Sączu ul. Pijarska 1, 33-300 Nowy Sącz w godz. 8.00 - 13.00. 2. Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną książeczkę badań do celów sanitarno - epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów. 3. Dostarczane artykuły winny posiadać jednakową gramaturę, rodzaj (dodatek smakowy) oraz termin przydatności do spożycia. 4. nie dopuszcza się składania ofert równoważnych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności faktury
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia są dostawy: Pakiet I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, Pakiet II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2015-11-05 - Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu.
Dodano: 2015-09-24 - Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2015-04-28 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: Pakiet I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, Pakiet II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2014-11-14 - Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu
Dodano: 2014-09-26 - Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2014-04-29 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: PAKIET I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, PAKIET II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2013-11-05 - Dostawy mięsa i wędlin wieprzowych, wołowych i drobiowych.
Dodano: 2013-09-26 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: PAKIET I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin. PAKIET II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2012-11-06 - DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH
Dodano: 2012-04-25