Przetargi.pl
Dostawy pieczywa – Kochcice - 2

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. Dra Janusza Daaba ogłasza przetarg

  • Adres: 41940 Piekary Śląskie, ul. Bytomska
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 323 934 100 , fax. 323 934 141
  • Data zamieszczenia: 2017-07-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. Dra Janusza Daaba
    ul. Bytomska 62
    41940 Piekary Śląskie, woj. śląskie
    tel. 323 934 100, fax. 323 934 141
    REGON: 86830700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: SP ZOZ

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy pieczywa – Kochcice - 2
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy pieczywa, chleba, bułek i bułki tartej opisanego szczegółowo w załączniku nr 4 do SIWZ do Oddziału Rehabilitacji Balneologii I Medycyny Fizykalnej 42-713 Kochanowice- Kochcice ul. Zamkowa 1. - Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych ani nie wymaga składania ofert wariantowych; - Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych; Wymagane parametry: wygląd ogólny: odpowiednio dopieczone – nie dopuszczalne oznaki przypalenia lub niedopieczenia odpowiedni kształt, powierzchnia czysta, sucha, zapach: swoisty, charakterystyczny dla danego rodzaju wyrobu, nie dopuszczalny zapach zatęchły i inny obcy. konsystencja/struktura: jednolita, pulchna, szkodniki żywności: niedopuszczalna obecność szkodników Sposób zamawiania, godziny dostaw: telefonicznie dzień przed dostawą zamówienia 5 razy w tygodniu dostawy 6 razy w tygodniu bez niedziel dostawy w godzinach 6:30-7:00 Forma opakowania: opakowanie jednostkowe: worki foliowe, torebki papierowe, opakowanie zbiorcze: kosze plastikowe Warunki transportu i przechowywania: wyroby transportować w pojazdach przeznaczonych do przewozu artykułów spożywczych, Przestrzeń ładunkowa pojazdu musi być czysta, sucha, bez obcych zapachów, magazynowanie surowców w pomieszczeniach czystych, suchych, przewiewnych, zgodnie z zaleceniem producentów w zakresie temperatur 10ºC przy wilgotności względnej powietrza nie przekraczającej 55- 80%. Przechowywanie towarów w opakowaniach oryginalnych, na półkach, regałach. Nie dopuszczalne jest ustawianie towarów bezpośrednio na podłodze, Kosze plastikowe, pojemniki. Termin ważności/okres przechowywania: 48 h Przeznaczenie konsumenckie: Produkt gotowy do spożycia przeznaczony do wszystkich grup ludności w zależności od specyfiki diety. Substancje alergenne określone zgodnie z załącznikiem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi dnia 20 listopada 2004r. (Dz. U. z 2004r. Nr 257, poz 2577). Cechy dyskwalifikujące: zdeformowane, zgniecione lub porozrywane, mechanicznie uszkodzone, o skórce oddzielającej się od miękiszu, zabrudzonej lub spalonej, o wyraźnie niewłaściwej porowatości, o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki lub soli, smaku gorzkim, kwaśnym, zbyt słonym, niesłonym lub innym obcym dla danego rodzaju pieczywa. Etykieta (opis produktu): skład surowcowy nr normy masa netto Przeznaczenie produktu: Produkt gotowy do spożycia, przeznaczony dla wszystkich grup ludności z wyjątkiem niemowląt. Reklamacje: reklamacje będą rozpatrywane w ciągu 24 godzin od czasu dostawy, w przypadku odrzucenia reklamacji zamawiający wzywa inspekcję handlową w celu rozstrzygnięcia sporu, w przypadku uzasadnionej reklamacji potwierdzonej protokolarnie przez inspekcję handlową, koszty badania pokrywa dostawca w innym przypadku zamawiający.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811000-6

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach