Przetargi.pl
Dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów oraz wody i soków dla OSSW w Kulach

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg

  • Adres: 42110 Popów, Kule
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 034 3104030 , fax. 034 3103653
  • Data zamieszczenia: 2018-01-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
    Kule 2
    42110 Popów, woj. śląskie
    tel. 034 3104030, fax. 034 3103653
    REGON: 00067518100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów oraz wody i soków dla OSSW w Kulach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach są dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów oraz wody i soków. zadanie nr 1 - dostawy artykułów spożywczych dla OSSW w Kulach L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1. Groch połówki kg 100 2. Orzechy włoskie łusk. kg 10 3. Fasola biała „Jaś” kg 100 4. Rodzynki kg 15 5. Ogórek kiszony kg 350 6. Kapusta kiszona kg 500 7. Minikolby kukurydzy kg 10 8. Przecier ogórkowy kg 35 9. Szczaw konserwowy kg 30 10. Koncentrat buraczany l 15 11. Seler konserwowy łagodny kg 70 12. Pieczarki marynowane kg 10 13. Pieczarki krojone kg 30 14. Papryka konserwowa kg 200 15. Chrzan tarty kg 35 16. Pomidory krojone kg 25 17. Koncentrat pomidorowy kg 200 18. Groszek konserwowy kg 150 19. Fasola konserwowa czerwona kg 40 20. Kukurydza konserwowa kg 150 21. Ogórek konserwowy kg 350 22. Żurawina do mięsa kg 10 23. Dżem niskosłodzony kg 40 24. Dżem wysokosłodzony kg 160 25. Ananas w syropie kg 50 26. Brzoskwinie w syropie kg 40 27. Śliwki suszone kalifornijskie kg 20 28. Olej roślinny popularny l 400 29. Oliwa z oliwek l 5 30. Mąka pszenna kg 350 31. Kasza jęczmienna kg 150 32. Kasza manna kg 50 33. Kasza gryczana kg 50 34. Płatki – musli kg 5 35. Płatki czekoladowe kg 25 36. Płatki kukurydziane kg 25 37. Płatki z miodem kg 25 38. Ryż biały kg 250 39. Mąka ziemniaczana kg 100 40. Kwasek cytrynowy kg 4 41. Bułka tarta kg 200 42. Groszek ptysiowy kg 20 43. Paluszki solone szt 40 44. Grzanki kg 15 45. Cukier kg 1000 46. Miód kg 160 47. Napój kakaowy kg 12 48. Czekolada mleczna szt 1500 49. Czekolada do fontann kg 2 50. Krem o smaku czekoladowym kg 120 51. Wafelek w czekoladzie szt 2800 52. Makaron gruby kg 200 53. Makaron nitki kg 40 54. Zacierki kg 25 55. Makaron ryżowy kg 30 56. Makaron lasagne kg 50 57. Kawa rozpuszczalna kg 25 58. Kawa naturalna kg 10 59. Herbata expresowa kg 70 60. Liść laurowy kg 1 61. Majeranek kg 3 62. Papryka mielona słodka kg 3 63. Ziele angielskie kg 2 64. Tymianek kg 1 65. Ocet spirytus. 10% l 50 66. Ocet winny l 3 67. Ketchup kg 220 68. Musztarda delikatesowa stołowa kg 100 69. Przyprawa do potraw typu "Wegeta" kg 40 70. Delikata do ryb kg 3 71. Delikata do mięs kg 10 72. Przyprawa do mięsa kg 10 73. Przypr. do ryb kg 3 74. Przyprawa do zup w płynie uniwersalna kg 70 75. Przyprawa do potraw poddawanych obróbce term. Typu "Jarzynka" kg 40 76. Przyprawa do kurczaka kg 10 77. Przyprawa gyros kg 1 78. Przyprawa curry kg 1 79. Czosnek granulowany kg 3 80. Przyprawa do potraw typu "Kucharek" kg 40 81. Majonez dekoracyjny l 280 82. Gałka muszkatołowa kg 1 83. Cynamon kg 1 84. Pieprz czarny kg 12 85. Zioła prowansalskie kg 1 86. Sól jodowana kg 140 87. Sól czosnkowa kg 3 88. Żelatyna spożywcza kg 8 89. Żurek w płynie l 150 90. Pasztet drobiowy kg 150 91. Konserwa mięsna typu "Turystyczna" kg 150 zadanie nr 2 - dostawy zup i sosów dla OSSW w Kulach L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1. Sos myśliwski kg 10 2. Sos pieczarkowo-borowikowy kg 10 3. Sos sałatkowy ogrodowy kg 10 4. Sos z zielonym pieprzem kg 10 5. Sos grzybowy kg 10 6. Sos do spagetti kg 10 7. Sos węgierski kg 10 8. Zupa borowikowa kg 10 9. Zupa szparagowa kg 10 10. Zupa pieczarkowa kg 10 11. Żurek w proszku kg 25 12. Rosół z kury kg 20 13. Zupa brokułowa kg 10 14. Zupa porowa kg 10 15. Sos tomato pronto kg 15 zadanie nr 3 - dostawy wody i soków dla OSSW w Kulach L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1. Sok owocowy 0,200l l 600 2. Sok pomarańczowy 1l l 1800 3. Sok grapefruitowy 1l l 200 4. Woda mineralna 0,5l l 4000 5. Woda mineralna 1,5l l 7500
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do grupy kapitałowej według wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do SIWZ. 2. Wypełniony i podpisany formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Wypełniony i podpisany formularz cenowy w zakresie zadań od nr 1 do 3 - załącznik od 2 do 2b do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach