Przetargi.pl
dostawy nabiału, mleka, margaryny, ryb i przetworów rybnych

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg

  • Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
  • Województwo:
  • Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Data zamieszczenia: 2016-05-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
    ul. Siennicka 23 23
    80-758 Gdańsk
    tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy nabiału, mleka, margaryny, ryb i przetworów rybnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część1.: 1. Śmietana UHT 12 % 0,5 - 1,0 litra - w ilości 860 l 2. Jogurt naturalny niskotłuszczowy 125 - 150 g - w ilości 200 kg 3. Serek homogenizowany naturalny bez cukru 100 - 150 g - w ilości 320 kg 4. Serek homogenizowany owocowy bez cukru 100 - 150 g - w ilości 380 kg 5. Serek topiony kostka 100 g - w ilości 900 kg 6. Twarożek półtłusty krajanka 250 - 500 g - w ilości 1000 kg 7. Serek kanapkowy typ fromage 100 g - w ilości 320 kg 8. Serek topiony baton (kiełbaska) 100 g - w ilości 150 kg 9. Serek plastrowany 120 g - 200 g - w ilości 50 kg 10. Serek typu grani - wiejski 150 g - w ilości 320 kg Część 2 : 1. Mleko instant odtłuszczone 1 procentowe w workach 10 - 20 kg - w ilości 3900 kg Część 3: 1. Margaryna niskotłuszczowa do smarowania pieczywa, kostka 250 g - w ilości 10400 kg Część 4: 1. Sałatka śledziowa luzem w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 100 kg, 2. Płaty śledziowe mrożone luzem w kartonach 20-25 kg - w ilości 1000 kg, 3. Śledź solony płaty w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 1000 kg, Część 5: 1. Paprykarz szczeciński w puszce 300-330 g - w ilości 2000 kg, 2. Pasta rybna w wiaderkach 4-5 kg - w ilości 50 kg, 3. Tuńczyk w puszce w kawałkach w oleju 150-180 g - w ilości 100 kg, 4. Szprot w pomidorach w puszce 100-330 g - w ilości 2000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin realizacji reklamacji
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach