Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego ogłasza przetarg
- Adres: 00-217 Warszawa, ul. Konwiktorska
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 226280712 , fax. 226269132
- Data zamieszczenia: 2017-03-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego
ul. Konwiktorska 3/5
00-217 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 226280712, fax. 226269132
REGON: 146349028 - I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN, KONSERW I PRZETWORÓW MIĘSNYCH wykonywane sukcesywnie w okresie od 01.06.2017 r. do 31.05.2018 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, wędlin, konserw i przetworów mięsnych, których asortyment szczegółowo określono w zestawieniu zamieszczonym w Formularzu Cenowym załącznika nr 1 OFERTA. Zamawiający w asortymencie przedmiotu zamówienia określonego w specyfikacji, stanowiącej załącznik nr 1 do SIWZ, wymaga aby: •produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych; •produkty były świeże i dobrej jakości; •produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia; •produkty przetworzone (tj. wędliny, przetwory mięsne, konserwy) zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy (tj. % zawartość mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji); •mięso świeże pochodziło ze zwierząt do lat 3 - produkowane w Polsce, ze zwierząt hodowanych w Polsce; •dostarczane produkty posiadały etykietę produktu – handlowy dokument identyfikacyjny (HDI); •mięso świeże nie zawierało okrywy tłuszczowej, ścięgien oraz błon. Produkty z długoterminowym okresem przydatności do spożycia muszą posiadać co najmniej 6 miesięczną datę przydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego. Produkty z krótkim okresem przechowywania odpowiednio powinny posiadać co najmniej 4 dniowy termin przydatności do spożycia dla mięsa, wędlin i przetworów mięsnych świeżych oraz w przypadku wyrobów wędliniarskich paczkowanych co najmniej 14 dniowy termin do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa, wędlin, drobiu
Dodano: 2024-02-29 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Młochowie
Dodano: 2024-02-04 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Wolicy
Dodano: 2024-01-28 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Nadarzynie
Dodano: 2024-01-24 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych – mięsa, drobiu i wędlin
Dodano: 2024-01-18 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Wolicy
Dodano: 2023-12-19 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Młochowie
Dodano: 2023-12-14 - Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Nadarzynie
Dodano: 2023-12-13 - „Dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Ołdakach w I półroczu roku 2024”
Dodano: 2023-12-04 - sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych do punktów żywienia w ośrodkach dla cudzoziemców w Podkowie Leśnej - Dębaku i w Lininie
Dodano: 2023-11-27