Zakład Karny w Pińczowie ogłasza przetarg
- Adres: 28-400 Pińczów, ul. 3-go Maja 34
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 041 3577372 , fax. 041 3577373
- Data zamieszczenia: 2016-04-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Pińczowie
ul. 3-go Maja 34 34
28-400 Pińczów, woj. świętokrzyskie
tel. 041 3577372, fax. 041 3577373
REGON: 00032081600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wieziennictwo.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Baleron drobiowy ilość roczna 400kg,PN-A- 86526, kod CPV-15131135-0 2. Biodrówka wieprzowa-surowa z kością ilość roczna 1500kg, PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 3. Boczek mielony wędzony ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 4. Boczek wędzony ilość roczna 1800kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 5. Karkówka bez kości - surowa, ilość roczna 300kg,PN-86/A-82002, kod CPV- 15113000-3 6. Kaszanka z kaszy jęczmiennej ilość roczna 3400kg, PN-A-82007,kod CPV-15131134-3 7. Kiełbasa biała parzona ilość roczna 2000kg,PN-A-82007, kod CPV15131130-5 8. Kiełbasa drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) ilość roczna 1400kg, kod CPV- 15131135-0 9. Kiełbasa krakowska ilość roczna 500kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 10. Kiełbasa mielona ilość roczna 3000kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 11. Kiełbasa szynkowa wołowa ilość roczna 200kg, PN-A-82007, kod CPV-15131132-9 12. Kiełbasa wiejska ilość roczna 500kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 13. Kiełbasa zwyczajna ilość roczna 4300kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 14. Kiełbasa żywiecka ilość roczna 500kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 15. Kiełbasa serwolatka ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 16. Kiełbasa czosnkowa ilość roczna 1000kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 17. Kiełbasa krakowska-drobiowa ilość roczna 700kg,PN-A-86526, kod CPV-15131130-5 18. Kiełbasa zielonogórska ilość roczna 250kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 19. Mięso drobne, gulaszowe, wieprzowe, surowe, ilość roczna 4500kg,PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 20. Mortadela ilość roczna 3400kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 21. Parówka wieprzowa ilość roczna 2500kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 22. Pasztet pieczony wieprzowy ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131310-1 23. Pasztetowa ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 24. Pieczeń rzymska ilość roczna 3000kg, PN-A-82007, kod CPV15131130-5 25. Parówka drobiowa (bez dodatku mięsa wieprzowego) ilość roczna 1400kg, kod CPV- 15131130-5 26. Podgardle wędzone ilość roczna 1200kg, PN-86 A-82002, kod CPV-15113000-3 27. Piersi z kurczaka ilość roczna 200kg, , PN-92-/R78550, kod CPV-15112210-1 28. Salceson włoski ilość roczna 1200kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 29. Schab bez kości, surowy, ilość roczna 100kg, PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 30. Szynka kanapkowa ilość roczna 200kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 31. Szynka mielona ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 32. Szynka tyrolska ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 33. Szynka wieprzowa biała ilość roczna 300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131210-0 34. Serca wieprzowe, surowe, ilość roczna 1400kg, PN-86/A-82004, kod CPV- 15114000-0 35. Szynka delikatesowa ilość roczna 200kg, PN-A-82007, kod CPV- 15131410-2 36. Szynka z indyka ilość roczna 250kg, PN-A- 86526, kod CPV-15131410-2 37. Szynka śniadaniowa ilość roczna 250kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 38. Smalec zwykły w opakowaniu do 3kg, kod CPV 15412100-0: roczna ilość około 1500kg, 39. Smalec domowy w opakowaniu do 3kg, kod CPV 15412100-0: roczna ilość około 400kg, 40. Wołowina bez kości klasa II, surowa, ilość roczna 3000kg, PN-88/A-82003, kod CPV-15111000-9 41. Wątroba wieprzowa,surowa, ilość roczna 1800kg, PN-86/A-82004, kodCPV15114000-0 42. Wołowina pieczeniowa-surowa, ilość roczna 350kg, PN-88/A-82003,kod CPV-15111000-9 43. Udziec drobiowy z kością ilość roczna 3300kg, PN-92-R78550, kod CPV-15112210-1 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium w wysokości: 10 000,00zł.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności faktur
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół Elektrycznych w Kielcach Al. 1000-lecia PP 20.
Dodano: 2016-07-25 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Zborowie w okresie 01.07.2016r. do 31.12.2016r. - DPS PN 1/2016
Dodano: 2016-06-02 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Działu Żywienia Zespołu Opieki Zdrowotnej w Busku-Zdroju
Dodano: 2016-02-10 - Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76
Dodano: 2016-02-08 - Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2016-01-15 - Dostawa świeżego drobiu i podrobów drobiowych w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa świeżego mięsa i wędlin w 2016r. do Kuchni Cateringowych w Kielcach przy ul.: Kołłątaja 4, Krzyżanowskiej 8 i Jagiellońskiej 76.
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa mięsa i wędlina dla Domu Pomocy Społecznej w Ostrowcu Św. os. Słoneczne 49 w 2016 r.
Dodano: 2015-12-07 - Artykuły spożywcze
Dodano: 2015-12-02 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2015-11-30