Przetargi.pl
Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg

  • Adres: 42-110 Popów, Kule 2
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 034 3104030 , fax. 034 3103653
  • Data zamieszczenia: 2015-01-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
    Kule 2 2
    42-110 Popów, woj. śląskie
    tel. 034 3104030, fax. 034 3103653
    REGON: 00067518100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia , na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie, są dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych od 1-4. Zadanie nr 1 dostawy drobiu i jego przetworów dla OSSW w Kulach - 1. Filet z indyka kg 600 2. Filet z kurczaka kg 1 000, 3. Ćwiartka z kurczaka kg 1 000 4. Żołądki drobiowe z kurczaka kg 200 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 6 do SIWZ Zadanie nr 2 dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach - 1. Baleron kg 250 2. Blok szynkowy kg 150 3. Kiełbasa szynkowa kg 200 4. Kiełbasa śląska kg 800 5. Kiełbaski śląskie kg 400 6. Ogonówka kg 200 7. Parówki śląskie kg 350 8. Polędwica drobiowa kg 200 9. Rolada schabowa kg 200 10. Szynka gotowana kg 200 11. Szynka wiejska kg 200 12. Szynka z indyka kg 150 13. Wędzonka myśliwska kg 150 14. Wędzonka chłopska kg 150 15. Boczek wędzony kg 400 16. Karczek pieczony kg 200 17. Kiełbasa biała kg 300 18. Kiełbasa parówkowa kg 200 19. Sopel z indyka kg 150 20. Pasztet wieprzowy kg 100 21. Polędwica parzona kg 200 22. Schab pieczony kg 150 23. Blok łopatkowy kg 150 24. Pieczeń kg 100 25. Antrykot kg 1500 26. Karkówka z/k kg 1000 27. Łopatka z/k kg 1000 28. Schab z/k kg 1500 29. Wołowina b/k kg 1000 30. Golonka z/k kg 400 31. Golonka b/k kg 300 32. Żeberka wieprzowe kg 300 33. Flaki kg 200 34. Kaszanka kg 200 35. Smalec kg 250 36. Wątroba kg 150 37. Słonina kg 50 Zadanie nr 3 dostawy , drobiu i jego przetworów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie 1 Uda całe z kurczaka kg 700 2 Filet z piersi kurczaka b/k kg 600 3 Porcja rosołowa kg 700 4 Skrzydło indycze kg 700 5 Wątroba z kurczaka kg 400 6 Żołądki z indyka kg 100 Zadanie nr 4 dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie 1. Baleron kg 250 2. Blok szynkowy kg 120 3. Salami kg 120 4. Kiełbasa krakowska sucha kg 250 5. Kiełbasa szynkowa kg 250 6. Kiełbasa śląska kg 500 7. Kabanosy kg 150 8. Szynka tyrolska kg 200 9. Parówki kg 300 10. Rolada schabowa kg 150 11. Szynka wiejska kg 120 12. Boczek wędzony kg 300 13. Kiełbasa biała kg 200 14. Pasztet wieprzowy kg 60 15. Kiszka pasztetowa kg 60 16. Salceson ozorkowy kg 150 17. Polędwica sopocka kg 200 18. Pieczeń kg 60 19. Żebro wołowe kg 200 20. Karkówka b/k kg 600 21. Łopatka b/k kg 500 22. Schab b/k kg 600 23. Mięso wieprzowe drobne kg 300 24. Wołowina b/k kg 300 25. Golonka z/k peklowana kg 50 26. Żeberka wieprzowe kg 200 27. Flaki kg 150 28. Kaszanka kg 100 29. Wątroba kg 50 30. Słonina kg 100 31. Smalec kg 50 32. Polędwica drobiowa prasowana kg 200 33. Szynka drobiowa kg 200 34. Schabik drobiowy kg 150 35. Kiełbasa drobiowa podsuszana kg 50 36. Parówki drobiowe kg 100 37. Filet wędzony z indyka kg 50 38. Polędwica drobiowa w galarecie kg 120 39. Kurczak faszerowany kg 150 40. Mortadela drobiowa z warzywami kg 200 41. Smaczek kg 120 42. Kiełbasa parówkowa kg 300 43. Karczek pieczony kg 100 44. Schab pieczony kg 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach