Przetargi.pl
Dostawa wędlin wieprzowo - wołowych ,mięsa wieprzowego ,smalcu, drobiu i wyrobów drobiowych

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 66-300 Międzyrzecz, ul. Konstytucji 3 Maja 35
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 095 7428298
  • Data zamieszczenia: 2011-12-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    ul. Konstytucji 3 Maja 35 35
    66-300 Międzyrzecz, woj. lubuskie
    tel. 095 7428298
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wędlin wieprzowo - wołowych ,mięsa wieprzowego ,smalcu, drobiu i wyrobów drobiowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wędlin wieprzowo - wołowych, smalcu i wędlin drobiowych dla potrzeb Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzeczu pieczywa i ciast w następującym asortymencie i ilościach ( rocznie ) Pakiet nr 1 1. Parówka wieprzowa, zwykła gruba - 500 kg 2. Parówka wieprzowa, cienka ( serdelki ) - 800 kg 3.Salceson ozorkowy - biały . - 400 kg 4. Pasztetowa zwykła - 300 kg 5. Mortadela - 500 kg 6. Kiełbasa wieprzowa, tyrolska - 180 kg 7. Kiełbasa wieprzowa - mielonka - 150 kg 8. Szynka wieprzowa parzona - 30 kg 9 .Schab z kością - 900 kg 10 Żeberka wieprzowe - 300 kg 11 Boczek wędzony ,parzony - 2000 kg 12 Smalec batony - 200 kg 13 Blok szynkowy wieprzowy - 900 kg 14 Gulaszowe - 1200 kg 15 Kiełbasa szynkowa gruba - 150 kg 16 Szynka bez kości - 600 kg 18.Kaszanka - 100 kg 19. Polędwica sopocka - 10 kg 20. Karkówka z kością - 300 kg Pakiet nr 2 Sukcesywna dostawa dla potrzeb Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Międzyrzeczu drobiu i wyrobów drobiowych - mięsa mielonego ( świeżych i mrożonych ) w następującym asortymencie i ilościach ( rocznie ) 1. Kurczaki - 1300 kg 2. Filet z kury - 300 kg 3.Ćwiartki z kury ( udka ) - 2200 kg 4. Wątróbka drobiowa ( luz ) z kurczaka - 550 kg 5. Serca drobiowe ( luz ) z kurczaka - 30 kg 6.Żołądki drobiowe ( luz ) z kurczaka
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.miedzyrzecz.spzoz.bip.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach