Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg
- Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
- Data zamieszczenia: 2011-06-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
Czerwony Bór 23 23
18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
REGON: 20041123400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa WĘDLIN I MIĘSA DROBIOWEGO do kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kantyn, kuchni i baru w Czerwonym Borze prowadzonych przez Zamawiającego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CZĘŚĆ I WĘDLINY DROBIOWE L.p. Asortyment Jm. Ilość 1 baleron drobiowy kg 150 2 kiełbasa kanapkowa drobiowa kg 1200 3 kiełbasa parówkowa drobiowa kg 1200 indyk faszerowany kg 100 4 kabanosy drobiowe kg 100 5 mielonka drobiowa kg 1500 6 mortadela drobiowa kg 1500 7 mortadela z warzywami kg 1200 8 parówki drobiowe kg 2000 9 pasztet drobiowy kg 1300 10 pasztetowa drobiowa kg 1200 11 pieczeń drobiowa kg 1300 12 polędwica drobiowa kg 600 13 przysmak drobiowy kg 70 14 salceson drobiowy kg 1200 15 rolada drobiowa kg 80 16 kiełbasa cienka drobiowa kg 150 17 szynka drobiowa kg 1400 18 pierś indycza wędzona kg 700 19 podudzie wędzone z kurczaka kg 900 20 kotlety drobiowe kg 2000 CZĘŚĆ II MIĘSO DROBIOWE L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. filet z piersi kurczaka kg 1000 2. ćwiartka z kurczaka świeża kg 900 3. kurczak tuszka kg 1600 4. porcje rosołowe ze skrzydłem kg 400 5. udziec z indyka kg 300 6. żołądki drobiowe kg 1800 7. serca drobiowe kg 1800 8. skrzydło z kurczaka kg 500 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-14-15
Dodano: 2015-10-20 - Dostawa mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-9-14
Dodano: 2014-10-08 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Działu Żywności i Żywienia w SP ZOZ w Hajnówce
Dodano: 2014-03-14 - Sukcesywna dostawa drobiu do kuchni Domu Pomocy Społecznej w Kozarzach.
Dodano: 2013-11-13 - Sukcesywna dostawa drobiu do kuchni Domu Pomocy Społecznej w Kozarzach
Dodano: 2013-05-13 - DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO DO KUCHNI, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE
Dodano: 2012-12-21 - Dostawa drobiu
Dodano: 2011-12-22 - Postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy mięsa drobiowego oraz jego przetworów (sprawa nr 8/ZP/WTiZ/10)
Dodano: 2010-03-30