Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 73-110 Stargard Szczeciński, Al. Żołnierza 42
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 5763160
- Data zamieszczenia: 2015-04-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
Al. Żołnierza 42 42
73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 5763160
REGON: 00032042000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Baton drobiowy - 200 kg. 2. Kiełbasa jałowcowa - 50 kg. 3. Kiełbasa krakowska parzona - 200 kg. 4. Kiełbasa parówkowa - 750 kg. 5. Kiełbasa wolińska - 3200 kg. 6. Kiełbasa szynkowa - 200 kg. 7. Kiełbasa tatrzańska - 200 kg. 8. Kiełbasa żywiecka drobiowa - 200 kg. 9. Metka łososiowa - 400 kg. 10. Mielonka drobiowa - 700 kg. 11. Mielonka wieprzowa - 700 kg. 12. Mortadela drobiowa - 700 kg. 13. Mortadela wieprzowa - 700 kg. 14. Pasztet drobiowy pieczony - 700 kg. 15. Pasztetowa drobiowa - 700 kg. 16. Pasztetowa wieprzowa - 700 kg. 17. Pieczeń drobiowa - 700 kg. 18. Pieczeń wieprzowa - 700 kg. 19. Polędwica drobiowa - 150 kg. 20. Salceson włoski - 700 kg. 21. Salceson czarny ozorkowy - 700 kg. 22. Serdelki drobiowe - 700 kg. 23. Kiełbasa smakowita z indyka - 150 kg. 24. Szynka drobiowa - 150 kg. 25. Szynka tyrolska - 700 kg. 26. Szynka wieprzowa gotowana - 150 kg. 27. Kiełbasa biała parzona - 200 kg. 28. Polędwica sopocka - 150 kg. 29. Baleron - 150 kg. 30. Szynka prasowana drobiowa - 150 kg. 31. Kaszanka - 600 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Działania podjęte przez wykonawcę ujęte w art.29 ust. 4 Pzp
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin
Dodano: 2016-05-05 - Zakup i dostawa mięsa drobiowego i wędlin z mięsa drobiowego realizowana do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania 834/2014
Dodano: 2014-10-10 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy wędlin drobiowych ,kurczaka oraz udka kurczaka.
Dodano: 2014-07-16 - Dostawy wędlin
Dodano: 2014-04-25 - Dostawy drobiu i wędlin drobiowych realizowane na rzecz JW 5308 w Koszalinie, znak sprawy 84/WOG/Żywność/13
Dodano: 2013-10-24 - Dostawa mięsa drobiowego i wędlin z mięsa drobiowego realizowana do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie - Znak postępowania 770/2013
Dodano: 2013-10-07 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy wędlin drobiowych ,kurczaka oraz udka kurczaka.
Dodano: 2013-07-10 - Dostawy wędlin oraz miesa i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2013-04-30 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy wędlin drobiowych ,kurczaka oraz udka kurczaka.
Dodano: 2012-07-17 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy wędlin drobiowych, kurczaka oraz udka kurczaka
Dodano: 2011-09-08