Przetargi.pl
DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO DLA 24. WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO

24 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg

  • Adres: 11500 Giżycko, ul. Nowowiejska
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 261 335 922 , fax. 261 335 641
  • Data zamieszczenia: 2018-03-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 24 Wojskowy Oddział Gospodarczy
    ul. Nowowiejska 20
    11500 Giżycko, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 261 335 922, fax. 261 335 641
    REGON: 28060211800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://24wog.wp.mil.pl/pl/index.html
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Wojskowa Jednostka Budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO DLA 24. WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego dla 24 Wojskowego Oddziału Gospodarczego, wg. opisu przedmiotu zamówienia stanowiącego załącznik nr 1 do siwz, oraz wg. ilości podanych w ust. 3 oraz załączniku nr 3 do siwz. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do siwz – Opis przedmiotu zamówienia. 3. Asortyment i ilości będące przedmiotem zamówienia: Lp. Nazwa produktu Jm Ilość Zamówienie podstawowe 1. Chłodziarka 180l szt 10 2. Czajnik elektryczny szt 60 3. Kuchenka mikrofalowa szt 10 4. Ostrzałka do noży szt 7 5. Ekspres ciśnieniowy do kawy szt 9 6. Automatyczny zmiękczacz do wody szt 5 7. Rękawice piekarnicze par 10 8. Nóż stołowy szt 2000 9. Widelec stołowy szt 2000 10. Łyżka stołowa szt 2000 11. Obieraczka do warzyw szt 40 12. półka gretingowa 800x300x400 szt 10 13. półka gretingowa 1200x300x400 szt 10 14. sito stożkowe szt 10 15. łopatka do przewracania z kompozytu szt 40 16. szpatuła z kompozytu szt 20 17. otwieracz do konserw szt 8 18. Szczypce uniwersalne sylikonowe szt 20 19. pojemnik GN 1/1 100 szt 10 20. pojemnik GN 1/ 100 perforowany szt 10 21. gałkownica szt 20 22. garnek nierdzewny 50 cm szt 10 23. nóż do warzyw szt 100 24. szczypce do pieczywa szt 20 25. pojemnik nierdzewny szt 30 26. nóż kuchenny szt 100 27. nóz do filetowania szt 100 28. nóż do oddzialania kości szt 20 29. podgrzewacz indukcyjny 1/1 kpl 10 30. podgrzewacz indukcyjny okrągły kpl 6 31. grzałka indukcyjna szt 16 32. termos konferencyjny szt 10 33. termometr bezdotykowy szt 15 34. waga do 30kg szt 7 35. waga do 150kg szt 7 36. zestaw do carvingu kpl 2 37. Taboret elektryczny pojedynczy szt 6 38. termoport na posiłki szt 5 39. Termos na posiłki szt 5 40. Łyżeczka do herbaty stołowa szt 1200 41. Tłuczek do mięsa szt 10 42. pojemnik GN 1/1 teflonowy szt 30 43. patelnia 24 cm szt 7 44. Kubek do nadruku 36 szt. w kartonie karton 2 45. Kubek termiczny Fjord Nansen lub równoważny szt 12 46. Termos Contigo 1,2 l lub równoważny szt 6 47. Kubek termiczny Contigo West bLoop 2.0 lub równoważny szt 8 Zamówienie opcjonalne 1. Chłodziarka 180l szt 10 2. Czajnik elektryczny szt 60 3. Kuchenka mikrofalowa szt 10 4. Ostrzałka do noży szt 7 5. Ekspres ciśnieniowy do kawy szt 9 6. Automatyczny zmiękczacz do wody szt 5 7. Rękawice piekarnicze par 10 8. Nóż stołowy szt 2000 9. Widelec stołowy szt 2000 10. Łyżka stołowa szt 2000 11. Obieraczka do warzyw szt 40 12. półka gretingowa 800x300x400 szt 10 13. półka gretingowa 1200x300x400 szt 10 14. sito stożkowe szt 10 15. łopatka do przewracania z kompozytu szt 40 16. szpatuła z kompozytu szt 20 17. otwieracz do konserw szt 8 18. Szczypce uniwersalne sylikonowe szt 20 19. pojemnik GN 1/1 100 szt 10 20. pojemnik GN 1/ 100 perforowany szt 10 21. gałkownica szt 20 22. garnek nierdzewny 50 cm szt 10 23. nóż do warzyw szt 100 24. szczypce do pieczywa szt 20 25. pojemnik nierdzewny szt 30 26. nóż kuchenny szt 100 27. nóz do filetowania szt 100 28. nóż do oddzialania kości szt 20 29. podgrzewacz indukcyjny 1/1 kpl 10 30. podgrzewacz indukcyjny okrągły kpl 6 31. grzałka indukcyjna szt 16 32. termos konferencyjny szt 10 33. termometr bezdotykowy szt 15 34. waga do 30kg szt 7 35. waga do 150kg szt 7 36. zestaw do carvingu kpl 2 37. Taboret elektryczny pojedynczy szt 6 38. termoport na posiłki szt 5 39. Termos na posiłki szt 5 40. Łyżeczka do herbaty stołowa szt 1200 41. Tłuczek do mięsa szt 10 42. pojemnik GN 1/1 teflonowy szt 30 43. patelnia 24 cm szt 7 44. Kubek do nadruku 36 szt. w kartonie karton 2 45. Kubek termiczny Fjord Nansen lub równoważny szt 12 46. Termos Contigo 1,2 l lub równoważny szt 6 47. Kubek termiczny Contigo West bLoop 2.0 lub równoważny szt 8 4. Oznaczenia i nazwy użyte w opisach przedmiotu zamówienia mają charakter poglądowy i służą jedynie do łatwiejszej identyfikacji asortymentu, jaki winien Wykonawca zaoferować. Dostarczony sprzęt musi być fabrycznie nowy, posiadać nienaruszone cechy pierwotnego opakowania, posiadać parametry, cechy i właściwości określone w deklaracji zgodności / certyfikacie zgodności producenta oraz opisie przedmiotu zamówienia. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne, jest obowiązany wykazać, przed podpisaniem umowy, że oferowany przez niego towar spełnia wymagania określone przez Zamawiającego, zgodnie z wymogami siwz
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39220000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający żąda wniesienia wadium w wysokości 7 000,00 zł (słownie: siedem tysięcy złotych). 2. Zamawiający żąda wniesienia wadium w pełnej wysokości przed terminem do składania ofert. 3. Wadium może być wniesione w: a. pieniądzu; b. poręczeniach bankowych, lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo – kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; c. gwarancjach bankowych; d. gwarancjach ubezpieczeniowych; e. poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2016 r. poz. 359 i 2260 oraz 2017r. poz. 1089). 4. Wadium w formie pieniądza należy wnieść przelewem na konto w Banku: NBP O/O Olsztyn 17 1010 1397 0020 1713 9120 2000 z dopiskiem w tytule przelewu: „Wadium w post. nr 21/2018 – „Dostawa sprzętu służby żywnościowej dla 24. Wojskowego Oddziału Gospodarczego”. 5. Skuteczne wniesienie wadium w pieniądzu następuje z chwilą uznania środków pieniężnych na rachunku bankowym Zamawiającego, o którym mowa w pkt 4, przed upływem terminu składania ofert (tj. przed upływem dnia i godziny wyznaczonej jako ostateczny termin składania ofert). 6. Zamawiający zaleca, aby w przypadku wniesienia wadium w formie: a. pieniężnej – dokument potwierdzający dokonanie przelewu wadium został załączony do oferty; b. innej niż pieniądz – oryginał dokumentu został złożony w oddzielnej kopercie, a jego kopia w ofercie.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa szczególnych wymagań w zakresie posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, przyjmując jako dokument potwierdzający spełnianie tego warunku podpisane oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 4 do SIWZ)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy podpisany na każdej stronie (załącznik nr 2 do siwz), Zestawienie cenowe przedmiotu zamówienia (załącznik nr 3 do siwz); DOWÓD WNIESIENIA WADIUM – kserokopia dowodu potwierdzona za zgodność z oryginałem przez osobę uprawnioną do reprezentowania Wykonawcy, Pełnomocnictwo złożone w formie oryginału lub kopii poświadczonej notarialnie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach