Przetargi.pl
Dostawa słodyczy reklamowych - czekolad i bombonierek świątecznych dla Dzielnicy Bielany w roku 2024

Miasto Stołeczne Warszawa - Dzielnica Bielany ogłasza przetarg

  • Adres: 01-882 Warszawa, S. Żeromskiego 29
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 224434817
  • Data zamieszczenia: 2024-01-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Stołeczne Warszawa - Dzielnica Bielany
    S. Żeromskiego 29
    01-882 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 224434817
    REGON: 01525964000041
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.um.warszawa.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa słodyczy reklamowych - czekolad i bombonierek świątecznych dla Dzielnicy Bielany w roku 2024
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa do siedziby Zamawiającego (wraz z wniesieniem towaru na III p. do pok. 322) słodyczy reklamowych - czekolad i bombonierek świątecznych dla Dzielnicy Bielany w roku 2024, zwana dalej przedmiotem umowy, zgodnie z niżej wymienionymi parametrami:1) 600 szt. tabliczek czekolady, w tym:a) 300 szt. tabliczek czekolady mlecznej o minimalnej zawartości masy kakaowej 25%. Każda tabliczka powinna być udekorowana liofilizowanymi owocami (minimum 1% masy netto produktu), takich jak np.: maliny, truskawki, żurawina. Dopuszcza się dodatkowo posypkę z orzechów takich jak np.: pistacje, migdały, orzechy włoskie. Łączna masa netto czekolady z owocami nie może być mniejsza niż 100 g. Czekolady nie mogą być wykonane z użyciem tłuszczu palmowego i syropu fruktozowo-glukozowego. Powinny posiadać minimum trzymiesięczny termin przydatności do spożycia od daty dostawy do siedziby Zamawiającego. Opakowanie powinno być wykonane z grubego, matowego papieru, od frontu z przezroczystą folią umożliwiającą wyeksponowanie czekolady z owocami. Każde opakowanie winno mieć możliwość naniesienia grafiki 4+0, która zostanie przekazana Wykonawcy przez Zamawiającego. Opakowanie powinno zawierać informację o składzie produktu.b) 300 szt. tabliczek czekolady ciemnej o minimalnej zawartości masy kakaowej 50%. Każda tabliczka powinna być udekorowana liofilizowanymi owocami (minimum 1% masy netto produktu), takich jak np.: maliny, truskawki, żurawina. Dopuszcza się również posypkę z orzechów tj.: pistacje, migdały, orzechy włoskie. Łączna masa netto czekolady z owocami nie może być mniejsza niż 100 g. Czekolady nie mogę być wykonane z użyciem tłuszczu palmowego i syropu fruktozowo-glukozowego. Powinny posiadać minimum trzymiesięczny termin przydatności do spożycia od daty dostawy do siedziby Zamawiającego. Opakowanie powinno być wykonane z grubego, matowego papieru o wymiarach, od frontu z przezroczystą folią umożliwiającą wyeksponowanie czekolady z owocami. Każde opakowanie winno mieć możliwość naniesienia grafiki 4+0, która zostanie przekazana Wykonawcy przez Zamawiającego. Opakowanie powinno zawierać informację o składzie produktu.c) produkty wymienione w lit. a i b powyżej, należy dostarczyć maksymalnie do dnia 15 marca 2024 r.2) 600 szt. świątecznych bombonierek bożonarodzeniowych:a) zawierających czekoladki/pralinki w liczbie minimum 16 sztuk, z których przynajmniej 4 mają być niepowtarzalne, o różnych formach zdobienia, kształtach i kolorach. Dopuszcza się możliwość kształtów i zdobień zarówno nawiązujących do Świąt Bożego Narodzenia, jak i standardowych. Czekoladki/pralinki powinny zawierać minimum 25% masy kakaowej w wypadku czekoladek/pralinek z czekolady mlecznej oraz o minimum 50% masy kakaowej w wypadku czekoladek/pralinek z czekolady ciemnej. Łączna masa netto produktu nie może być mniejsza niż 150 g. Słodycze nie mogę być wykonane z użyciem tłuszczu palmowego i syropu fruktozowo-glukozowego. Czekoladki/ pralinki powinny posiadać minimum trzymiesięczny termin przydatności do spożycia od daty dostawy do siedziby Zamawiającego. Bombonierki powinny być zamknięte w kwadratowym opakowaniu z naniesioną grafiką wg projektu przesłanego przez Zamawiającego w formie nadruku i/lub osobnej nasuwki, wykonanej z grubego papieru z nadrukiem w pełnym kolorze 4+0. Opakowanie powinno zawierać informację o składzie produktu oraz wkładkę, która umiejscawiałaby czekoladki w środku w sposób zapobiegający ich nadmiernemu przesuwaniu się. b) produkt wymieniony w lit. a powyżej, należy dostarczyć do dnia 29 listopada 2024 r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39294100-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-01-30

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach